Son Ses Çankaya marşı çok ses getirecek

Son Ses Çankaya marşı çok ses getirecek
İlklere imza atmayı başaran söz yazarı ve müzisyen Gülnaz Yılmaz Olguncan, bestekâr ve kanun sanatçısı İlkay Olguncan yeni eserleri olan Son Ses Çankaya Marşı‘nı Çankaya Futbol Kulübü için besteledi.

Sözleri Gülnaz Yılmaz Onguncan, bestesi ve aranjesi İlkay Olguncan’a ait olan marş uzun uğraş ve çalışmalar sonucunda ortaya çıktı. Yaptıkları marş dünya çapında profesyonelliğe sahip. Birbirlerine olan bağlılıklarını ve sevgilerini eserlerine yansıtan çift, marşın kulüp için uğurlu geleceğine ve başarı getireceğine inanıyorlar. Bunu da marşlarında çok özel bir ses frekansı kullanarak güçlendirdiklerini söylüyorlar.

Daha evvel Galatasaray Spor Kulübü için yaptıkları İlk Aşkım Galatasaray Marşı’nı Galatasaray Yönetim Kurulu’ndan Fatma Dilek Kutlu ile imzalamışlardı. Son Ses Çankaya Marşı'nı da şu anda Çankaya Futbol Kulübü’nün onursal başkanı olan Fatma Dilek Kutlu ile imzaladılar. Marşla başlayan tanışmalarının çok güzel bir dostluk bağına dönüşmesinden son derece mutlular.

Gülnaz Yılmaz Olguncan ve İlkay Olguncan icra ettikleri sanata inanan ve güvenen Çankaya Futbol Kulübü Başkanı Maruf Güneş’e en derin sevgileriyle teşekkür ettiler.

son ses çankaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.