Sörloth olmazsa hedef o! Gianluca Lapadula kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Sörloth olmazsa hedef o! Gianluca Lapadula kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un ilk sırasında Sörloth yer alıyor ancak Norveçli yıldızın transferinde yaşanacak olumsuzluk ihtimali sebebiyle birçok futbolcu da gündemde. O isimlerden biri de Gianluca Lapadula oldu. Kendisi hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Gianluca Lapadula kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hamsik, Gervinho, Bruno Peres ve Koita transferleri sonrasında durgun bir döneme giren Trabzonspor'un esas gündemi forvet. Djaniny ya da Ekuban'In ayrılması sonrasında bir ismi kadrosuna katmak isteyen bordo mavililerin ilk sırasında Sörloth bulunuyor ancak bu transferde olumsuzluk yaşanma ihtimaline karşılık olarak birçok alternatif belirlendi. Abdullah Avcı'nın da raporu doğrultusunda hareket eden Fırtına, Norveçli yıldızın haricindeki isimlere yönlenebilir. O futbolculardan biri de  O isimlerden biri de Gianluca Lapadula oldu. Kendisi hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Gianluca Lapadula kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


1.5 milyon euro istiyorlar

Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un isteği Alexander Sörloth'a yeniden bordo-mavili formayı giydirmek. Karadeniz devi, Norveçli yıldızdan cevap beklerken, birçok öneri de geliyor. Bunlardan biri de kariyerini Benevento'da sürdüren Gianluca Lapadula. 31 yaşındaki futbolcu için İtalyan ekibiyle temas kuruldu. Peru'lu golcünün Çizme temsilcisiyle 30 Haziran 2023'e kadar kontratı bulunuyor. İtalyan ekibi Benevento 1.5 milyon euro bonservis istiyor. Peru'lu futbolcu da kariyerinin bu döneminde farklı bir meydan okumaya hazır olduğunu dile getiriyor. Alexander Sörloth'un cevabına göre Karadeniz Fırtınası bu transferde gaza basacak. Gianluca Lapadula, Peru formasıyla COPA America'da başarılı bir performans sergiledi. Takımını 3'lüğe taşırken 7 maçta 4 defa sağları sarstı. 1 de asist yaptı. Lapadula geçen sezon Benevento'da 8 gol, 2 asistle oynadı. 10 gole direkt etkisi oldu.


gianluca lapadula


Gianluca Lapadula kimdir?

Tam adı Gianluca Lapadula Vargas olan Gianluca Lapadula 7 Şubat 1990 tarihinde İtlaya'nın Torino kentinde dünyaya geldi. 31 yaşındadır. Futbola da bu şehrin dünyaca ünlü takımı Juventus alt yapısında başladı. Treviso, Pro Vecelli, Ivrea, Atletico Roma, Parma, Ravenna, San Marino, Cesena, Forsinone, ND Gorica, Teramo, Pescara Milan, Genoa, Lecce ve son olarak Benevento formaları giydi. Biri önceki gün sona eren Copa America olmak üzere Serie B'de de yaşadığı gol krallıkları ile iki defa adını en üst sıraya yazdırdı. Milan ile İtalya Süper Kupası'nı kazandı. Geçen sezon toplam 10 gole katkı verdi. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro. Kontratı ise 2023'e kadar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.