Sorloth Trabzonspor için harekete geçti!

Sorloth Trabzonspor için harekete geçti!
Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sorloth, devre arası transferinde kulübü için iki önemli olayda baş rol oynayacak.

Bordo mavili kulübe imza attıktan sonra hem perrformansı hem oyun içindeki arkadaşlarıyla uyumu hem de karakteriyle takdir kazanan Alexander Sorloth, saha dışında da yoğun bir mesaiye başlayacak. Sözleşmesinde bulunan 6 milyon euroluk satın alma opsiyonunun düşürülmesi için kulübüyle yapılacak görüşmelere katılacak olan genç oyuncunun Markus Henriksen transferinde de aracılık etmesi bekleniyor.
 


6 milyon euro bonservis

Trabzonspor'un Crystal Palace'tan iki sezonluğuna kiraladığı ve 6 milyon euro bonservis şartı koyduğu Alexander Sorloth için harekete geçildi. Norveçli futbolcunun performansının ardından erkenden transferi gerçekleştirmek isteyen Fırtına'ya 23 yaşındaki golcü de bonservis indirimi için yardımda bulunacak. Yönetim transferi 4 milyon euro bandında tamamlamak amacında.


Markus Henriksen için devrede

Alexander Sorloth bununla da kalmayacak. Ada'da bir hamle daha yapmak isteyen Trabzonspor, Markus Henriksen'in transferinde de devreye girmesi bekleniyor. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla milli takım arkadaşlığı bulunan Sorloth'un iyi bir referans vereceği ve kendisini ikna etmek için çaba göstereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.