Sosa ipleri kopardı gidiyor!

Sosa ipleri kopardı gidiyor!
Sezon başından bu yana performansıyla bir türlü isteneni veremeyen ve yüksek ücretiyle de eleştiri oklarının hedefi olan Jose Sosa istanbul yolcusu. Tangocu ilk adımı attı ve bir takıma haber gönderdi.

Trabzonspor'un Arjantinli maestrosu Sosa'nın Karadeniz'deki kariyeri kısa sürecek gibi görünüyor. Son kongrede başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu'nun sözlerinin ardından gözlerin çevrildiği tecrübeli oyuncunun ne yapacağı ve nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu.

Daha önce Beşiktaş'ta oynayan Sosa'nın yerine Talisca transfer edilmişti. Galatasaray'da Belhanda'nın, Fenerbahçe'de de Giuliano'nun bulunduğu göz önünde bulundurulduğunda kendisi için en doğru tercihin Medipol Başakşehir olduğunu düşünen Sosa, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kozlarını da düşünerek turuncu lacivertlili kulüpte oynamak istediğini ifade etti.

jose sosa

Red yedi!
Trabzonhaber'in haberine göre Trabzonspor'da hayal kırıklığı yaratan Sosa'ya Başakşehir kulübü yetkililerinin teşekkür ederek kendisini kadroda düşünmediklerini söyledikleri ortaya çıktı.

Bordo mavili kulübün yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu da yaptığı açıklamada, 'Sosa'dan özür diliyorum ama benim bütçem, bu oyuncunun parasını ödemek için yeterli değil. Bu yüzden transfer yasağı noktasına geldik' ifadelerini kullanarak, Arjantinli oyuncu ile sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığını sinyalini vermişti.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.