Sparta Rotterdam'dan Halil Dervişoğlu açıklaması: "Ajax ve PSV..."

Sparta Rotterdam'dan Halil Dervişoğlu açıklaması: "Ajax ve PSV..."
Trabzonspor'un forvet transferinde ilk sırayı Halil Dervişoğlu alıyor. Sparta Rotterdam'da forma giyen genç futbolcunun son durumu hakkında kulübün sportif direktörü Henk van Stee Damga'ya açıklamalarda bulundu.

Rodallega'nın durumunu hala netleştiremeyen Trabzonspor'da transferin en önemli konularından birisi de santrafor mevkisi. Bugüne kadar yazılan pek çok isim vardı ancak hem golleriyle hem de yaptığı açıklamalarla gündeme oturan ilk isim Halil Dervişoğlu oldu. Bu sezon Sparta Rotterdam'da attığı gollerle takımının şampiyonluğuna direkt katkıda bulunan genç oyuncu, bordo mavili formayı giymekten gurur duyacağını ve ailece Trabzonsporlu olduklarını belirtmişi. Gözler bu sözlerden sonra yönetiöe çevrilmişti. Günlerdir adı transfer haberlerini süsleyen Halil için en yetkili isimlerden biri olan Rotterdam ekibinin sportif direktörü Henk van Stee gazetemiz muhabiri Burak Zihni'ye önemi açıklamalar yaptı.

Spartalılar bekliyor
Trabzonsporluların adeta yolunu gözlediği Halil Dervişoğlu için Spartalı taraftarların beklentisi olduğunu belirten van Stee; "Bizi destekleyen insanlar Halil'i doğru ve hakkını veren bir fiyat ile satmamızı bekliyorlar. Bu kadar katkı sağlayan bir futbolcuyu ucuza bırakmak niyetimiz yok" dedi.

Ajax ve PSV takipte ama kalbi...
Hollanda'nın en büyük takımlarından Ajax ve PSV'nin de genç futbolcuyu izlediğini ifade eden Hollandalı direktör; "Ülkemizdeki en önemli yeteneklerden birisi. Bunu da attığı gollerle kanıtladı. Ancak onun kalbi Türkiye'de"sözleriyle adeta transfere yeşil ışık yaktı.

halil dervişoğlu

Babası duygusal!
Halil'in büyük ve gerçekten çok iyi bir ailesi olduğunu belirten van Stee, özellikle babasının kendilerinden talepleri olduğunu ve duygusal davranarak Trabznspor'u istediğini söyledi.

Teklif aldık
Trabzonspor'un kendilerine teklifte bulunduğunu da açıklayan Stee bu önerinin düşük kaldığını ve genç futbolcu için gülünç olduğunu aktardı.

halil dervişoğlu

Halil'i kaybedebiliriz
Gösterdiği performansla iki yıla damga vurduğunu ve gelecek için umut verdiğini anlatan Sparta Rotterdam'ın sportif direktörü; "Halil'in bu kulüpteki geçmişi çok ama iki yıldır profesyonel olarak oynuyor. Onu son 6 aydaki performansıyla kaybedebiliriz ve bunun için üzgünüm. O çok büyük bir yetenek ve kazanmaya yönelik bir mantalitesi var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.