Sparta Rotterdam taraftarı Halil Dervişoğlu için kazan kaldırdı: 'Gidemez!'

Sparta Rotterdam taraftarı Halil Dervişoğlu için kazan kaldırdı: 'Gidemez!'
Trabzonspor'un kadrosuna katmak için uğraştığı Halil Dervişoğlu için Sparta Rotterdamlı taraftarlar isyan bayrağını çekti.

Santrafor mevkisine yapması beklenen takviye için listenin en üst sıralarında bulunan Halil Dervişoğlu'nun kulübü Sparta ile görüşmelerini sürdüren Fırtına henüz olumlu bir yanıt alamadı ancak taraftarlar kazan kaldırdı. Türk ve Trabzonlu olan Halil'in gönlünde yatan takımın  Trabzonspor olması sebebiyle transfere sıcak bakması kırmızı beyazlı ekibe gönül verenleri sinirlendirdi.

Gitmesini istemiyorlar
Rotterdam'da yaşayan ve Sparta alt yapısında yetişen Halil Dervişoğlu milli takımda oynadığı maç sonrasında yaptığı açıklamlarla Trabzonspor'a duyduğu aidiyeti ve ailesinin gönül bağını ifade etmişti. Bordo mavililer de girişimleri başlatıp görüştüğü golcü futbolcu için noktayı koyma aşamasına gelemedi ancak bitirmesi de çok uzak bir ihtimal değil. Taraftarlar altyapıdan gelip şampiyonluğa doğrudan katkı veren Halil'in satılmasını istemiyorlar. Şampiyon olarak yükseldikleri Hollanda 1. ligi Eredivisie'de genç oyuncuya çok ihtiyaçlarını ifade eden kırmızı beyazlılar, Karadeniz ekibinin hazıra konduğunu dile getirerek tepki gösterdi. Spartalılar Halil Dervişoğlu için özel beste dahi yapmıştı.

Elayis de gidebilir
Türk takımlarının Elayis Tavşan'a da ilgi gösterdiğini belirten Sparta'nın bir taraftar grubu sitesi, 18 yaşındaki futbolcunun da zamanı geldiğinde Türkiye'ye gidebileceğini yazdı.





 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.