Spor Akademisi Projesi

Spor Akademisi Projesi
Bir insanın spordan anlaması için sporun içinden gelmeli anlamalı bilmeli sıkıntıları yerinde görmeli. Zira dinlemekle olmuyor yaşaması gerekir.

Bir insanın spordan anlaması için sporun içinden gelmeli anlamalı bilmeli sıkıntıları yerinde görmeli. Zira dinlemekle olmuyor yaşaması gerekir. Televizyonlardan izlemekle olmuyor görmesi gerek. Sporun içinden yoğurulmuş olarak gelen yönetici sizi de anlar emek verenleri de anlar.Bugünkü konumuz Çatalca Belediyesi Spor Akademisi... Projesi seçimlerden önce Çatalca Belediye Başkan Adayı olan Mesut Üner, önemli projelerinin arasında olan spor okulları spor akademisi projesi başkan seçilir seçilmez sporla sanatla ilgili projelirinden biri olan spor akademisi projesini hayata geçirdi. Diğer vadleride elbetteki hayata geçecektir beni ilgilendiren bölüm spor adamı olarak spor akademileri spor okulları projesiydi. Oldukça kısa sürede hayata geçen spor okulları yaz döneminde bir günde Çatalca merkezde spor yapan 1035 sporcumuz aynı gün spor yapmışlardır. Bu rakamı spor bakanımızla paylaştığımda önce şaşırdı sonra isteyince oluyormuş dedi. 
Şaşırmasının sebebi nufüs az ama spor yapan çok hem de bir günde 1035 Çatalcalı çocuklarımız spor yapmıştır. Bu sayı şimdi daha da çok bu bağlamda ben sporun içinden gelen Belediye Başkanımız Mesut Üner'e öğrenciler veliler adına çok teşekkür ederim. Bir günde bir çok branşta 1035 çocuklarımıza spor yaptırmak hakikaten rekor nedenmi rekor spor bakanımızın dediği gibi nufüs oranına vurduğumuz zaman ciddi derecede rekor.
Spor akademilerinin mimarı asıl emekçileri gece gündüz demeden çalışan antrenör arkadaşlardır ve bizleri her yönden destekleyen Çatalca Belediyesi Spor Koordinatörü Cahit Erçevik ile Spor Akademileri Sorumlu Başkanımız Lokman Naroğlu... Bu ikili muhteşem bunların sayesinde bir günde 1035 çocuğumuz spor yaptı öyle ki ben sosyal medyada paylaştım 30 yıl sonra formalarımıza kavuştuk...
Şimdi diyeceksiniz 30 yılda siz forma istediniz de vermediler mi? Yıllarca maçlara gidip geliyoruz bütün illerin belediye takımları tek tip formayla ilini ilçesini temsil ederken ne yazıkki bir forma yaptıramamıştık. Ne zaman sahip olduk formalara Mesut başkan seçildikten sonra 2 ay geçti bir gün baktım beni biri aramış dönüş yaptım. “Ben Cahit Erçevik hocam sizinle ne zaman görüşebiliriz” dedi. Hemen görüşme tarihimizi belirledik geldi kendisini tanıttı ben zaten önceden Çatalca sporda görev yaptığı için tanıdım. Uzatmayalım Cahit hoca dedi; “Hocam ben spor koordinatörüyüm spor akademisi spor okulları Mesut başkanımızın projesi kapsamında hem tanışalım. Hem de bir isteğiniz var mı, eksikleriniz var mı bilelim istedim...”
O böyle deyince oşaşkın bakışlarla inanamıyorum 30 yıl sonra biri bana diyor bir eksiğiniz isteğiniz var mı... İşte 30 yıl sonra formamıza kavuşmamızın günü bu gündür forma eksiklerimiz tamamlandı ve spor akademisi spor okulları ilk adım kapsamında ilk adımı ben attım. Çatalca merkezde atılmıştı zaten önemli olan taşra bölgesinde hizmet etmek. Çatalca'dan 45 km uzaklıkta olan  Karacaköy mahallemizde çok yoğun karate kursu talebi vardı bu talebi ilettim kimse inanmadı çok uzak duyuru yapalım 15 kişi olursa kursumuzu açalım duyuru yapıldı ilk etap 23 kişi bir ay oldu tam 50 sporcu oldu. Bu bir rekor Karacaköy halkına çok teşekkür ederim.
Spor akademisi projesine gönüllü olarak destek verdim hep destek tam destek bir evladımızı spora yönlendirmek kötü alışkanlıklardan kurtarmak değeri parayla biçilmez. Bu bağlamda hiç bir maddi beklentim olmadan mahallemize hizmet etmeye devam edeceğim. Karacaköy mahallemizden şampiyon çıkarma sözü de veriyorum menfaatin     olmadığı yerde başarı kendinden gelecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.