Spor Toto Süper Lig Puan Durumu | Fenerbahçe kaçıncı sırada?

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu | Fenerbahçe kaçıncı sırada?
Futbolda büyük heyecan 15. hafta maçları ile tamamlandı sıralama belli oldu. Peki Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe kaçıncı sırada?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftası birbirinden önemli maçlara sahne olurken Beşiktaş, Galatasaray ve son olarak da dün Fenerbahçe yaşadıkları puan kayıplarıyla milyonlarca taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Trabzonspor ise Konyaspor'u 3-0'lık net bir skorla geçerek haftayı 3 puanla kapatarak derbi öncesi büyük bir avantajı da eline aldı. Sezon başından bu yana büyük bir düşüş yaşayan Fenerbahçe'nin dün aldığı mağlubiyet sonrasında ligde kaçıncı sırada olduğu araştırılıyor. İşte Spor Toto Süper Lig Puan Durumu

Kartal Akdeniz'de uçamadı
Galatasaray'ı yenerek moral bulan Beşiktaş haftanın açılış maçında Alanya'ya konuk oldu. Siyah beyazlılar yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken Beşiktaş'ı Karius adeta ipten aldı. Güneş'in oyuncuları 1 puanı kurtardığına sevindi.

Galatasaray skoru koruyamadı
Evinde son sırada bulunan Çaykur Rizespor'u konuk eden Galatasaray da Beşiktaş'ın izinden gitti. 2-0 öne geçen Aslan üstünlüğünü koruyamadı. Hatta son anlarda sahadan yenik de ayrılabilecek pozisyonlar gören Terim'in talebeleri 2-2 beraberlikle soyunma odasına gitti.

Fenerbahçe küme düşme hattında!
Cocu ile başlayan sezonda istediği verimi yakalayamayan ve yolları ayırarak Koeman'ı göreve getiren Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Kasımpaşa ile evinde berabere kaldıktan sonra Akhisar deplasmanına çıkan sarı lacivertliler iyi bir ilk yarı geçirmesine rağmen 1-0 yenik gittiği devre arasından sonra ikinci 45 dakikada kalesinde iki gol daha gördü. Ege'den 3-0'lık hezimetle dönen Koeman'ın oyuncuları küme düşme hattının da içinde yer alıyor. Eğer tamamlanmayan maçlardan biri olan Kasımpaşa-Kayseri mücadelesinde deplasman ekibi 3 puan alırsa Fenerbahçe haftayı 17. sırada tamamlayacak.



Trabzonspor fırtınası devam ediyor
Yeni Malatyaspor karşısında aldığı 5-0'lık şok skorun ardından adeta dirilen Trabzonspor üst üste 3. maçından da galip ayrıldı. Bordo mavililer zor geçmesi beklenen Konyaspor karşısında oyunun son bölümünde bulduğu gollerle rakibini 3-0 yendi. Ünal Karaman'ın elini zayıflatan sakatlıklar ve hastalıklara rağmen oyuncuların özverisi ile sahaya tam kadro çıkan Fırtına, Rodallega, Ekuban ve Onazi ile zafere uzandı ve puanını 25'e yükseltti.

Başakşehir galip
Deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşan Medipol Başakşehir karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak puanını 33'e yükseltti ve en yakın rakibi Kasımpaşa ile olan farkı 7'ye çıkardı. Lacivert beyazlılar ise evinde Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu. Bu skor aynı zamanda Fenerbahçe'nin 17. sıraya gerilediği anlamına geliyor.

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu
spor toto süper lig puan durumu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum