Sporting Lizbon'dan Anastasios Bakasetas açıklaması

Sporting Lizbon'dan Anastasios Bakasetas açıklaması
Trabzonspor'un bu sezonki şampiyonluğunda aslan paylarından birine sahip olan Anastasios Bakasetas'a Avrupa kulüplerinin ilgisi sürüyor. En ciddi iddia ise serbest kalma maddesinin belirlendiği 12 milyon euronun ödenerek Sporting Lizbon tarafından bonservisi alınacağı olmuştu. Portekiz ekibinin transferdeki en önemli isimlerinden Hugo Viana, söz konusu transfer haberlerine ilişkin olarak gazetemize konuştu.

2021-2022 sezonunun özellikle ilk yarısında gösterdiği performansla zirveye oturan Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'u da zirveye uçurmuşu. Çıktığı 31 maçta 8 gol ve 4 asistlik istatistik elde ederek 12 kez skorun değişmesinde baş rol oynayan Yunan futbolcu için Avrupa kulüplerinin ilgisi olduğu yönünde pek çok haber medyada yer bulmuştu. Sporting Lizbon'un da 12 milyon euro serbest kalma maddesindeki ücreti ödeyerek transferi bitireceği öne sürülmüştü. Yeşil beyazlıların sportif müdürü Hugo Viana gazetemizde açıklamada bulunarak Bakasetas hakkındaki durumu özetledi.

Listemizde değil

Süper Lig'de Trabzonspor'un yaşadığı şampiyonluğa direkt etki eden isimlerden biri olan Bakasetas hakkında konuşan Portekizli yönetici; "Uzun süredir lig kupası kazanmayan bir takıma direkt katkı yapmış bir futbolcu elbette değerlidir. Bunu görmezden gelemeyiz. Birçok oyuncu izleme ekibimiz ve transfer komitemizin değerlendirmesinden geçiyor. Ancak kendisi listemizde değil" ifadelerini kullandı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.