Stefano Denswil kimdir kaç yaşında ve nereli? Trabzonspor bombayı patlatıyor!

Stefano Denswil kimdir kaç yaşında ve nereli? Trabzonspor bombayı patlatıyor!
Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da artık karar verildi. Daha önce Simon Delii'yi gözüne kestiren ancak transferi tamamlayamayan Fırtına, aynı takım da daha önce kiralık forma giyen Stefano Denswil'i kiralamak üzere. Peki, Stefano Denswil kimdir kaç yaşında ve nereli? Haberimizde yer alıyor.

Bu sezon yaptığı dev transferlerle adından söz ettiren ve lige de 5 gollü bir başlangıç yapan Trabzonspor, stoper mevkisi için uzun süredir yaptığı görüşmelerden sonuç aldı. Bordo mavililer Simon Deli'den sonra gündemine aldığı Stefano Denswil için İtalyan ekibi Bologna ile anlaşmaya vardı. 61saat'ten Hasan Tüncel ve A Spor'dan Yunus Emre Sel'in haberine göre Surinam asıllı Hollandalı futbolcunun bu gece Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Taraftarlar da sosyal medyada büyük bir heyecanla hakkındaki bilgileri merak ediyor. Peki, Stefano Denswil kimdir kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


Stefano Denswil kimdir?

7 Mayıs 1993 tarihinde Hollanda'nın Zaandam kentinde dünyaya gelen Stefano Denswil 28 yaşındadır. Aslen Surinam asıllıdır. Futbola Hellas Sport'ta başladıktan sonra Ajax alt yapısına transfer oldu ve burada profesyonel imzasını attı. Amsterdam ekibinin tüm alt yaş takımlarında forma giydi. 2015 sezonunda Club Brugge'a transfer oldu. Bonservisine 1.2 milyon euro ödendi. Gösterdiği performansla kendisini İtalya'da buldu. Bologna 6 milyon euro ödeyerek transferini tamamladı. Ardından yine Brugge ekibine kiralandı. Kariyerinde toplam 330 maça çıktı. 18 gol atıp 9 da asist yaptı. U21 kategorisinde milli takım formasını ise 7 kez terletti. 2 Hollanda ligi, 3 Belçika ligi, 1 Belçika Kupası, 2 Belçika Süper Kupası, 1 Hollanda Süper Kupası zaferi bulunmaktadır.

Stefano Denswil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.