Stefano Denswil yeniden doğdu

Stefano Denswil yeniden doğdu
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük rol oynayan isimlerden biri olan ancak bir süre formsuzluğu nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Stefano Denswil adeta yeniden doğdu. Surinamlı futbolcu takımının son 5 maçındaki formuyla beğeni topladı.

Trabzonspor'un 2021-2022 sezonunda Bologna'dan kiralayıp sonrasında da serbest statüden anlaşma sağladığı Stefano Denswil, yaşanan şampiyonlukta en önemli katkılardan birini vermişti. 30 yaşındaki Surinamlı futbolcu, mutevazı kişiliği ve şehre kısa sürede uyum sağlamasının yanı sıra Türkçe öğrenmesiyle de herkes tarafından sevilmişti. Ancak hem geçen sezon takımın genel anlamdaki düşüşü hem de bu sene Nenad Bjelica ile istenen başlangıcın yapılamaması onu da etkiledi.

Avcı ile yeniden çıkışa geçti

Nenad Bjelica'nın gönderilmesi sonrası Abdullah Avcı'nın göreve geldiği Trabzonspor'da yeniden forma giymeye başlayan Stefano Denswil, bir süre sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalsa da dönüşü muhteşem oldu. Beşiktaş derbisinde de nispeten bir ortaya koydu. 2 kupa maçı ve 3 lig karşılaşmasında gol yenmemesini sağlayan isimlerden biri olmayı başardı. Bu formu Abdullah Avcı'dan da karşılık buldu. Deneyimli teknik diektör yarı finale çıkılması sonrasında öğrencisini tebrik etti.

stefano denswil trabzonspor

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.