Stephane Mbia Trabzonspor'a dönmek istiyor

Stephane Mbia Trabzonspor'a dönmek istiyor
Trabzonspor'a İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde imza atan ancak kısa sonra Çin takımlarından Hebei China Fortune'ye satılan Stephane Mbia yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor. Şu anda Shanghai Shenhua'da oynayan Kamerunlu futbolcunun eşi de bu fikre sıcak bakıyor.

Sevilla ile kazandığı UEFA Kupası'nın ardından Trabzonspor'a imza atarak Türk futbolunun en önemli transferlerinden birini gerçekleştiren Stephane Mbia, Okay Yokuşlu ile birlikte iyi bir orta saha ikilisi olmayı başarmış ancak takımın aldığı kötü sonuçların ardından maaşının ödenmemesi sebebiyle takımdan ayrılma kararı almıştı. Afrikalı oyuncu devam eden futbol hayatında ikinci Çin kariyerine başladı ve şu anda Shanghai Shenhua'da oynuyor.


Trabzonspor hep aklımda

Kısa süren Türkiye macerası ile ilgili olarak Trabzonspor'a büyük sempati beslediğini ifade eden Kamerunlu yıldız; "Çin'den ayrılmaya karar verdim ancak henüz kulübüm kabul etmedi. Yarım bıraktığım işi tamamlamak istiyorum. Eşim de yeni bir Türkiye macerasını destekliyor. Çünkü orayı çok seviyor" dedi.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum