Steven Berghuis hakkında konuştular! Trabzonspor'a imza atacak mı?

Steven Berghuis hakkında konuştular! Trabzonspor'a imza atacak mı?
Adı son iki gündür transfer gündeminde yer alan ve Trabzonspor taraftarını her geçen an heyecanlandıran Steven Berghuis ile ilgili olarak gelişmeler yakından takip ediliyor. Bordo mavililerin sağ kanat için yapacağı iddia edilen bu takviye hakkında Feyenoord'u takip eden gazetecilerle görüşen muhabirimiz Burak Zihni, onların görüşlerini aldı. İşte detaylar...

Sezonun tamamlanmamasına rağmen normalden çok daha fazla bir transfer hareketliliği yaşayan Trabzonspor ile adı anılan Steven Berghuis taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor. Hollanda Milli Takımı oyuncusu da olan 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon gösterdiği double double performansla toplam 33 gole aktkıda bulunmuştu. Haliyle böyle bir ismin gündemde yer alması ve iddia olarak yazılması dahi herkesin odak noktasını değiştirdi. Feyenoord ile gelecek sezon sonunda kontratı bitecek olan deneyimli futbolcu için karar verilmesi bekleniyor. Rotterdam kulübünü takip eden basın mensuplarından Dennis Krarenburg ve Dennis van Eersel gazetemize konuştu.


Kalması da sürpriz olmaz

Rotterdam'daki herkesin Steven Berghuis'in ayrılmasına kesin gözle baktığını ifade eden Krarenburg; "Transfere dair hiçbir şey duymadım ancak yazın takımdan ayrılması yüksek ihtimal. Bu takım Trabzonspor olur mu açıkçası bilmiyorum. Çünkü performansı üst düzey ve birçok önemli kulüp onu isteyecektir. Bunların arasından sıyrılmak oldukça güç olabilir. Ama olursa da çok iyi bir transfer. Ben yine de kalacağını sürpriz olarak görmüyorum." dedi.


steven berghuis

 

İhtimaller gideceğini gösteriyor

Yıldız futbolcunun 4 milyon euroluk serbest kalma maddesi üzerinde duran van Eersel ise "Trabzonspor özelinde bir teklifin olduğunu bilmiyorum ama bu yaz başka kulübe gideceğini düşünüyorum. Hatta son kırmızı kart sonrasında kesin diyebilirim. Serbest kalma bedeli 4 milyon euro. Yapacağı bir transfer, farklı kulüp ve tanıyabileceği yeni insanlar onun için iyi olacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.