Sturridge ve Mikel Ankaragücü maçında oynayacak mı? İşte son durum...

Sturridge ve Mikel Ankaragücü maçında oynayacak mı? İşte son durum...
Sakatlıklardan başını kaldıramayan Trabzonspor'da Ankaragücü maçı öncesi sevindirici haberler almak isteniyor. O isimlerden ikisi dünya yıldızı Sturridge ve Mikel. İki oyuncunun durumu yakından takip ediliyor. Peki Sturridge ve Mikel Ankaragücü maçında oynayacak mı? İşte son durum...

Süper Lig'de bu hafta sonu Ankaragücü deplasmanında 3 puan arayacak olan Trabzonspor'da sakat isimlerin çokluğu dikkat çekerken son kurban Novak'tı. Çek futbolcu ülkesinin milli takım idmanında sakatlanmış ve ilk yarıyı kapatmıştı. Fırtına'da büyük umutlarla transfer edilen Sturridge ve Mikel'in durumu da merakla bekleniyor. İki yıldız da uzun bir süredir formalarından uzak ve taraftarlar hafta sonundaki maçta oynayıp oynamayacaklarını araştırıyor.

Sturridge ve Mikel Ankaragücü maçında oynayacak mı?
Son olarak Başakşehir maçında çıkan ve bir gol kaydeden Sturridge o günden bu yana herhangi bir karşılaşmada yer alamayan İngiliz oyuncunun sakatlıktan arınması için ekstra da izin verildi. Karşılaşma günü hakkında karar verilecek. Mikel ise Çaykur Rizespor karşılaşmasından sonra Trabzonspor formasını terletemedi. Belirli bir seviyeye gelen Nijeryalı yıldız için de maç günü karar verilecek. Özellikle orta sahada Abdülkadir'in de cezalı duruma düşmesiyle büyük bir boşluğu bulunan bordo mavililerde Mikel'in dönüşü ilaç gibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.