Sultanlar Ligi’nde dev mücadele! Şampiyon belli oluyor…

Sultanlar Ligi’nde dev mücadele! Şampiyon belli oluyor…
Vodafone Sultanlar Ligi Play-off final etabından son karşılaşma bugün oynanacak. Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit şampiyonluk için parkeye çıkacak.

Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit takımları arasında oynanan Sultanlar Ligi play-off final serisinde son maç heyecanı yaşanıyor. Bugün oynanacak maçı kazanan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit final etabı 5. maçı 21 Nisan Pazar günü oynanacak. İstanbul Üsküdar’da bulunan Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Fenerbahçe ev sahipliğinde oynanacak maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00’da TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Final serisinde takımların 2-2’lik eşitliği yakalaması üzerine şampiyonluk 5. maça taşınmıştı. Bugün oynanacak mücadeleyi kazanacak olan takım 3 galibiyete ulaşarak Sultanlar Ligi’nde şampiyonluğunu elde edecek.

Geçtiğimiz yılı da şampiyon olarak kapatan Fenerbahçe Opet üst üste 2. kez zafere ulaşmak isterken, Eczacıbaşı ise 12 yıllık aranın ardından yeniden zirveye oturmayı amaçlıyor.


Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.