Süper Lig devinden Paulo Dybala bombası! Yıldız ismin yerine geliyor

Süper Lig devinden Paulo Dybala bombası! Yıldız ismin yerine geliyor
Kıran kırana şampiyonluk mücadelesi verilen Süper Lig'de gelecek sezonun transfer çalışmaları da başladı. Ligin dev ekiplerinden biri Paulo Dybala için devreye girdi. Detaylar haberimizde.

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı, Fenerbahçe'nin de Hatayspor'u yenerek şampiyonluk yarışına devam ettiği Süper Lig'de heyecan giderek artıyor. İki takım diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürerek gelecek sezona yine iddialı bir giriş yapmak amacında. Gündeme birçok dünya yıldızı gelmekle birlikte son isim herkesi ayağa kaldıracak bir profile sahip. Eğer takımdaki deneyimli isimlerden biri ayrılırsa temaslar hızlandıracak.

Dries Mertens belli değil

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Dries Mertens hakkındaki durum transferi de netleştirecek. 10 numara mevkisine önemli bir isim almak ve bu kez hata yapmak istemeyen Aslan'ın listesine Paulo Dybala girdi. Belçikalı futbolcunun geleceğine karar vermesinin ardından yönetim de buna göre aksiyon alacak. Dybala taraftar kanadında da oldukça karşılık buldu ve herkesi heyecanlandırdı.

20 golde adı var

Bu sezon Roma ile 26 maça çıkan tangocu, 13 kez fileleri havalandırdı ve 7 de asist yaptı. 1850 dakika sahada kaldı. Bu sürede gerçekleştirdiği tabela katkısıyla dikkat çekti. Kulübüyle kontratı gelecek sezonun sonunda bitiyor. Galatasaray bonservis bedeli ödemeyi de gözden çıkardığı deneyimli futbolcu için fedakarlık yapmaya hazır. Şampiyonluk gelirse elde edilecek gelirin büyük kısmı kendisine harcanabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.