Süper Lig devinden Romelu Lukaku bombası! Yıldız isim ayrılırsa...

Süper Lig devinden Romelu Lukaku bombası! Yıldız isim ayrılırsa...
Kıran kırana şampiyonluk yarılının sürdüğü Süper Lig'de transfer çalışmaları da devam ediyor. Kulüpler de yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Gündemdeki isimlerden biri de Romelu Lukaku. İşte detaylar...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk mücadelesinde kıran kırana rekabet devam ediyor. İki ezeli rakip arasındaki savaştan hangisinin galibiyetle ayrılacağı ve mutlu sona ulaşacağı büyük bir merakla beklenirken diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Süper Lig yine yıldıza doyacak ve önemli bir isim daha gündemde. Roma'daki performansıyla adından söz ettiren Lukaku, dev kulübe imza atabilir. İşte detaylar...

3787327-77036468-2560-1440.jpg

Fenerbahçe'den bomba!

Sezon başında Edin Dzeko'yu transfer eden Fenerbahçe, Boşnak yıldızın ayrılma ihtimaline karşılık olarak hazırlıklara başladı. Al Hilal'in istediği ve eski teknik direktör Jorge Jesus'un ısrarla alınmasını beklediği golcü futbolcunun ardından yine iddialı ve dünya klasmanında bir ismin getirilmesi için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Gündemde ise Lukaku var.

romelu-lukaku-roma.webp

22 golde adı var

Sezon başında kiralandığı Roma ile futbola yeniden tutunan Romelu Lukaku, başkent temsilcisinde çıktığı 37 karşılaşmada 18 gol atıp 4 de asist yaptı. 3 bin 120 dakika sahada kaldı. 174 dakikada bir skor katkısında bulunmayı başardı.

romelu-lukaku-roma-scaled.jpeg

Fenerbahçe takipte

Roma ile kontratı bu sezon sonunda bitecek olan Belçikalı yıldız için Chelsea'ye döndükten sonra İngiliz ekibinde yer bulması beklenmiyor. Bu nedenle de ayrılması için gelecek teklifler değerlendirilecek. Fenerbahçe yönetimi de Lukaku'nun yine kiralanması ve mümkünse satın alma opsiyonu eklenmesi konusunda teklif iletecek. Süreç başladı, yıldız golcünün durumu yakından takip ediliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.