Süper Lig devlerinin Cihan Çanak savaşı!

Süper Lig devlerinin Cihan Çanak savaşı!
TFF'nin yeni kuralına hazırlanan Süper Lig'in dört büyük takımı, Standard Liege'de forma giyen Cihan Çanak için karşı karşıya gelecek. Ancak bu süreç hiç de kolay değil.

Süper Lig'de gelecek sezondan itibaren uygulanacak olan 12 yabancılı kontenjan kuralının duyurulması sonrası dört büyük takım da yerli isimlere yöneldi. Birçok futbolcunun gündeme geldiği günlerde en gözde oyuncular arasında Cihan Çanak bulunuyor. Futbol hayatını Belçika'da sürdüren gurbetçi yıldızın yeni adresi sabırsızlıkla bekleniyor.

Trabzonlu bir ailenin çocuğu olarak kariyerine Standard alt yapısında başlayan ve burada profesyonelliğe adım atan Cihan Çanak, birçok takımın da transfer listesine girdi. Milli takım tercihini de Türkiye'den yana kullanan 19 yaşındaki kanat oyuncusunun birçok talibi var. Özellikle de Süper Lig'de.

Ailecek Trabzonsporlu oldukları bilinen Cihan Çanak için başta Trabzonspor istekli. Ayrıca yerli kontenjanını artırmak isteyen Galatasaray, yüksek bonservisli bir satış yaparsa devreye girecek. Fenerbahçe'de de özellikle Ferdi'den önemli bir gelir bekleniyor. Beşiktaş nispeten bir adım geride ancak belki de en somut adımı atan kulüp konumunda. Ancak Cihan'ın Almanya ve Hollanda'dan da isteyenleri mevcut. Standard'ın amacı ise 10 milyon eurodan aşağı bir anlaşma yapmamak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.