Süper Lig lideri Trabzonspor'un kalan maçları

Süper Lig lideri Trabzonspor'un kalan maçları
Göztepe'yi 3-1 yenerek Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu şampiyon olarak bitirmek adına dev bir adım atan ve Galatasaray'ın kaybı ile önemli bir avantajı eline geçiren Trabzonspor, Başakşehir'le kıyasıya yarışını sürdürüyor. Bordo mavililerin sezonun geri kaşan 7 haftadaki maçları merak ediliyor. İşte detaylar...

Ağustos ayında başladığı Süper Lig'in yanısıra Ziraat Türkiye Kupası'nda da mutlu sona en yakın ekiplerden biri olan Trabzonspor'da tüm planlar iki kupa üzerine yapılıyor. Fırtına ligde 56 puanla zirveyi paylaştığı Başakşehir ile son 7 haftada kıyasıya bir yarışa girecek. Diğer yandan Galatasaray'ın iki takımı da yendiği takdirde şansı bulunuyor. Fark çok yok. Sivasspor da oldukça iddialı. Gözler liderin oynayacağı maçlara çevrildi. Trabzonspor'un kalan maçları haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe ile başlıyor
Göztepe'yi Nwakaeme, Ekuban ve Abdülkadir'in golleri ile geçen Trabzonspor ilk olarak Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Trabzon'daki ilk karşılaşmayı 2-1 kazanan bordo mavililer avantajı elinde bulunduruyor. Alanyaspor ile üst üste üçüncü deplasmanına çıkacak olan Fırtına, Ankaragücü'nü evinde ağırlayıp şampiyonluğun en önemli adaylarından Galatasaray ile İstanbul'da karşılaşacak. Bir sonraki iç saha maçını Antalyaspor ile oynayacak Hüseyin Çimşir'in öğrencilieri, Denizlispor'la dış sahada kozlarını paylaşacak. Trabzon'da sezonu Konyaspor ile karşı karşıya geleceği kritik 90 dakika ile tamamlayacak Karadeniz temsilcisi Kayseri'de final yapacak.

Trabzonspor eğer finale kalırsa bir maç da bu kulvarda yapacak. Final tarihi ise açıklanmadı. Koronavirüs öncesi 16 Mayıs'ta oynanması planlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.