Süper Lig'de Antalya derbisi: Antalyaspor Alanyaspor

Süper Lig'de Antalya derbisi: Antalyaspor Alanyaspor
Trendyol Süper Lig'de 19'uncu hafta bu akşam başlıyor. 3 karşılaşmanın oynanacağı adreslerden biri Antalya. Şehrin iki takımı derbide karşı karşıya gelecek. Antalyaspor Alanyaspor mücadelesine dair tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ligin ikinci yarısı bu akşam oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. 3 karşılaşmanın yer aldığı fikstürde adresler arasında Antalya'da yer alıyor. Şehrin en üst klasmandaki ligde bulunan iki takımı kozlarını paylaşacak. Bir tarafta Sergen Yalçın ile anlaşan Antalyaspor diğer yanda ise 1'i Türkiye Kupası olmak üzere son 5 maçından yenilmeden ayrılan Alanyaspor. İki güçlü ekibin karşılaşması herkesi ekran başına kilitleyecek.

Antalyaspor Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Antalyaspor Alanyaspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Kritik mücadele Bein Sports 2, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Antalyaspor Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

Antalyaspor: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Erdoğan Yeşilyurt, Dario Saric, Erdal Rakip, Jehezkel, Safuri, Larsson, Adam Buksa

Alanyaspor: Ertuğrul, Lima, Aliti, Efecan, Fer, Novais, Oğuz, Richard, Balkovec, Yusuf, Hadergjonaj.

Antalyaspor Alanyaspor maçı öncesi istatistikler

  • Alanyaspor ile oynadığı son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Antalyaspor (1M), bu üç galibiyette de rakip filelere üçer gol gönderdi.
  • Antalyaspor'a konuk olduğu yedi Süper Lig maçının altısını kaybeden Alanyaspor (1G), tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada aldı (Kasım 2020; 2-0).
  • Süper Lig'deki yedi haftalık yenilmezlik serisi Adana Demirspor deplasmanında son bulan Antalyaspor (4G 3B), en son bu serinin hemen öncesinde üst üste iki karşılaşmadan puansız ayrıldı (0-2 vs Galatasaray & 0-1 vs Gaziantep FK).
  • Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kazanan Alanyaspor (9 puan), sezonun ilk 14 haftasında topladığı puanı (11) geride bırakmak için sahaya çıkıyor. Akdeniz ekibi, Mayıs-Ağustos 2022 arasından bu yana üst üste 4+ lig maçını puan kaybetmeden geçemiyor (5G).
  • Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen Antalyaspor (3G 2B), iki beraberliğini de 0-0'lık skorla aldı (vs Rizespor & Kasımpaşa). Kırmızı-beyazlılar iç sahada daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Kasım 2021-Mayıs 2022 arasındaki 13 maçlık süreçte yaşadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.