Süper Lig'de haftayı İstanbul takımları açıyor

Süper Lig'de haftayı İstanbul takımları açıyor
Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftası yarın İstanbul'da açılıyor. Şehri temsil eden iki takım Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük kozlarını paylaşacak. Mücadelenin sonucu hem Avrupa kupaları hem de küme düşme hattını yakından ilgilendiriyor.

Son haftaların formda iki takımı yarın Süper Lig'in 26'ıncı haftasının açılış karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Kasımpaşa ile Karagümrük Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ev sahibi son 3, konuk takım ise biri kupa olmak üzere 2 maçını kazanarak karşılaşmaya çıkacak. Avrupa kupaları iddiasını sürdürebilmek için sahaya çıkacak olan Paşa, küme düşme hattından bir an önce kurtulmak isteyen rakibini yenmek isterken kırmızı siyahlılar da galibiyetle evine dönebilmek amacında.

Kasımpaşa Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 26'ıncı haftasında yarın oynanacak olan Kasımpaşa Karagümrük maçı saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Paşa Avrupa iddiasını sürdürmek amacında

Bu sezonki performansıyla adından söz ettiren lacivert beyazlılar, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın ardından Avrupa kupası bileti almak için en güçlü aday konumunda. Sadece 2 puan uzaklıkta bulunan İstanbul ekibi yarın akşam kazanarak maç fazlasıyla da olsa 3'üncü sıraya yükselmeyi ve rakiplerini tedirgin etmeyi hedefliyor.

Karagümrük galibiyetten başka bir şey düşünmüyor

Daha önce Kasımpaşa'da da görev yapan Şota Arveladze'nin yönettiği Karagümrük'te ise tek hedef galibiyet. Gaziantep FK ile birlikte 27 puanda olan kırmızı siyahlı ekip kazandığı takdirde 30'a ulaşacak ve 11'inci sıraya kadar yükselme ihtimalini eline geçirecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.