Süper Lig'in dört kulübü Carlitos'un peşinde

Süper Lig'in dört kulübü Carlitos'un peşinde
Yarın başlayacak olan tescil dönemi öncesi hareketli saatler geçiren Süper Lig takımları kadrolarını güçlendirmek için elini çabuk tutmak istiyor. Gündeme gelen birçok isim de taraftarları heyecanlandırıyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nde forma giyen Carlitos da dört kulübün radarına girdi.

4 Ocak'ta resmen başlayacak kış transfer sezonuyla yoğun bir ay geçirecek olan Süper Lig ekipleir çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor önceki gün patlattığı Ndiaye bombasıyla ocak ayının ne kadar sıcak ve yüksek çıtada olacağını göstermişti. Anadolu kulüpleri de birçok oyuncuyu listesine ekledi. O futbolculardan biri de Al Wahda ile sözleşmesini fesheden Carlos Daniel López Huesca. İspanyol golcü için Kasımpaşa, Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor devrede.

Kontratını tamamlamadı
Sezon başında Dubai ekibiyle üç sezonluk kontrat imzalayan tecrübeli futbolcunun macerası kısa sürdü. Dün karşılıklı olarak anlaştığı kulübüyle yollarını ayıran Carlitos, Instagram'dan da paylaşımda bulunarak; "Teşekkürşer. Birleşik Arap Emirlikler'indeki bu macerama ve tecrübeme bir nokta koyuyorum. Takımımıa ve kulüp için çalışan herkese teşekkürler. Yeni yılınızı kutlarım' yazdı. 29 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye gelmesi yüksek ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Forvet hatları sıkıntılı
Al Wahda formasıyla çıktığı 9 lig maçında 5 gol kaydeden Carlitos'un bonservisini eline alması Süper Lig ekiplerinin de dikkatini çekti. Kasımpaşa ilk yarıda üç forveti Thiam, Koita ve Mustafa Pektemek'ten toplamda 12 gol atkısı aldı. Neredeyse takımın attığı gollerin yarısına imza atan oyunculara takviye gerçekleştirilebilir. Antalyaspor'da ise Blanco ve Mukairu'nun ikişer golü bulunuyor. Kırmızı beyazlılar yeni bir sayfa açabilmek adına İspanyol golcüyle anlaşmak istiyor. Çaykur Rizespor'da Scepeovic'in henüz golü yok. El Kabir de sadece iki maçta oynayabildi. Fileleri havalandıramadı. İlk yarıyı 12. sırada tamamlayan Karadeniz ekibinin takviyeye ihtiyacı var. Konyaspor da santraforlarından katkı alamayan takımlar arasında. Takımın en çok gol atan ismi 5 kez ile Miya. Riad Bajic'in golü yok. Edon Daci ise bir kez rakip fileleri havalandırdı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.