Tahkim Kurulu Alexander Sorloth'un cezasını açıkladı! Sorloth kaç maç ceza aldı?

Tahkim Kurulu Alexander Sorloth'un cezasını açıkladı! Sorloth kaç maç ceza aldı?
Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni 2-0 yendiği karşılaşmada gördüğü kırmızı kart sonrası PDFK tarafından 2 maç ceza alan Alexander Sorloth için gözler Tahkim Kurulu'nda. Peki Alexander Sorloth kaç maç ceza aldı? Sorloth Sivasspor maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Spor kamuoyu Alexander Sorloth için verilecek karara kilitlendi. Cumartesi gününden bu yana gündemde yer alan kuzeyin kralı lakaplı golcü futbolcu önceki gün iki maçtan men ve 85 bin lira para cezası almıştı. Bordo mavililer ise kararı Tahkim Kurulu'na taşıdı. Bugün açıklanacak karar öncesi özellikle bordo mavili taraftarlar çok sabırsız. Herkes kararı bekliyor. Peki Alexander Sorloth kaç maç ceza aldı? Sorloth Sivasspor maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Alexander Sorloth kaç maç ceza aldı?
Bugün toplanan Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un golcüsü Sorloth için kararını açıklayacak. Saat 17.20'de toplanacak olan kurul, görüşme sonrasında verilen cezayı onayacak ya da kendi belirlediği ceza üzerinden yaptırıma gidecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun; 'Daha önce emsal kararlar var' açıklamasının ardından birçok kişi Sorloth'un cezası 1 maça indirilecek mi? sorusunu soruyor. Ceza bugün belli olacak.

alexander sorloth norway trabzonspor

Alexander Sorloth Sivasspor maçında oynayacak mı?
Bugün toplanan kurul eğer PFDK tarafından verilen cezayı onarsa 23 yaşındaki santrafor Sivasspor maçında da sahadaki yerini alamayacak. İndirim kararı çıkarsa Norveçli oyuncu pazar günü forma giyebilecek.

En verimli sezonu
Bu sezon başında Crystal Palace'tan iki seneliğine kiralanan ve 6 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan Alexander Sorloth kariyerinin en verimli dönemini geçiriyor. Genç futbolcu çıktığı 32 maçta 21 gol atıp 6 da asist yaptı. Toplamda 27 gole direkt etkide bulunan Norveçli, 6 milyon euroya düşen piyasa değerini de 10 milyon euroya çıkarmayı başardı.

Ve karar açıklandı!
Tahkim Kurulu Sorloth'un cezasını bir maça indirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.