Talisca'nın yerine Roma'dan Gerson!

Talisca'nın yerine Roma'dan Gerson!
Talisca'nın bonservisini ödemeyerek Brezilyalı yıldızla yollarını ayıran Beşiktaş Brezilyalı yıldızın boşluğunu vatandaşı ile dolduracak. Siyah beyazlılar Roma'nın Fluminense'den 18 milyon euroya transfer ettiği Gerson'u satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor. Görüşmeler de başladı.

Yeni sezona önemli bir revizyon ile girmesi beklenen Beşiktaş'ta ilk hedef 10 numara bölgesi. Talisca'dan aldığı katkıyı yeni transferinde hata yapmayarak sürdürmek isteyen Beşiktaş belirlediği futbolcular ve kulüplerle görüşmelere başladı. Canales'ten sonra gündeme Roma'nın Brezilyalı futbolcusu Gerson Da Silva geldi. Geride kalan sezonda çok fazla dakika alamamaktan yana şikayetçi olan ve kendini oynayabileceği bir kulüpte göstermek isteyen Brezilyalı siyah beyazlıların transfer teklifine de sıcak bakıyor. Genç yaşı ve Talisca'ya göre daha klasik bir 10 numara olması sebebiyle radara giren genç futbolcu için Roma ile de görüşmeler başladı. Başkan Fikret Orman ve kurmayları kiralık sözleşmesinin kabul edilmesi halinde bir de satın alma bedeli eklenmesini isteyeceği öğrenildi. Sabah'tan Fatih Doğan'ın haberine göre bu transfer birkaç hafta içerisinde tamamlanacak veya rafa kalkacak.

gerson da silva

GERSON DA SILVA KİMDİR?
Asıl ismi Gerson Santos Da Silva olan Brezilyalı futbolcu 20 Mayıs 1997'de Rio de Janeiro'da dünyaya geldi. Futbol kariyerine Fluminense altyapısında başlayan ve bu kulüpte profesyonel olan Gerson iki sezon önce 18 milyon euro karşılığında Roma'nın yolunu tuttu. 10 numara ve kanat özellikleri bulunan Gerson'un kulübüyle 2021 yılına kadar kontratı var. Brezilyalı futbolcu bu sezon Roma formasıyla çıktığı 31 maçta 2 gol attı, asist üretemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.