Tepecik dibe vurdu!

Tepecik dibe vurdu!
Ligdeki ilk iki maçını kaybeden Büyükçekmece Tepecikspor önce evinde Tire 1922'ye ardından da deplasmanda Nevşehir Belediye'ye yenilmişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziosmanpaşa ile eşleşen yeşil beyazlılar önceki gün de rakibine boyun eğdi. Bu sezon oynadığı hiçbir maçı kazanamayan Tepecikspor'da tehlike çanları çalmaya başladı

Geçen sezon 5.'liği elde ettiği 3. Lig'de tekrar 2. Lig'e yükselme şansını kıl payı kaçıran Büyükçekmece Tepecikspor yaptığı kötü başlangıçla herkesi üzdü. Yeşil beyazlılar bu sezon çıktığı resmi maçların hiç birini kazanamadı. Ligde alınan iki mağlubiyet ve Türkiye Kupası'ndan elenilmesi sonrasında İlker Erdem üzerindeki baskılar arttı.

Öne geçemedi
Büyükçekmece Tepecikspor geride kalan karşılaşmalarda hiç öne geçen taraf olmadı. Ligde Tire 1922 karşısında 2-0 yenik duruma düştükten sonra Fırat Bozkurt'un golü ile skoru tayin eden yeşil beyazlılar deplasmanda oynadığı Nevşehir Belediyespor mücadelesinde de yine ilk iki golü kalesinde gördü. Bir kez daha 2-0'dan sonra reaksiyon gösteren İlker Erdem'in öğrencileri skoru 2-1'e getirse de karşılaşmadan 4-2 yenik ayrıldı. Kupadaki Gaziosmanpaşa maçında konuk takım Tunahan ile 1-0 öne geçti. Tepecikspor beraberliği elde etse de yediği iki gol turnuvadan elenmesini sağladı.

Artık çıkış zamanı
Üç müsabakadan sıfır çekerek ayrılan Büyükçekemce Tepecikspor'da hafta sonu oynanacak olan Karaköprü Belediyespor maçı büyük önem taşıyor. Yeşil beyazlılar evinde ağırlayacağı rakibini yenerek hem sezonun ilk galibiyetini almak hem de alt sıralardan kurtulmak istiyor. Pazar günü 16.30'da başlayacak mücadele öncesinde Karaköprü Belediyespor'un 1 puanı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.