Terim'in 3 yerli prensi

Terim'in 3 yerli prensi
Cumartesi günü 21. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim gelecek sezon için erken mesaiye başladı. Tecrübeli teknik adam Serkan Kırıntılı, Serdar Gürler ve Emre Akbaba'yı yerli listesinin ilk sıralarına yazdı.

Göztepe'yi 1-0 yenerek şampiyonluğun yanında iki sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne de 'merhaba' diyen Galatasaray'da revizyon başlıyor. Defans hattından toplam 7 oyuncunun gönderilmesine kesin gözle bakılırken transfer edilmesi istenen oyuncular da masaya yatırıldı. Terim Carrasco, Latovlevici, Hakan Balta ve Koray'ın gidişine onay verdi, sırada Ahmet Çalık ve Tarık Çamdal var. Kulübe yapılacak olan takviyeler için ise öncelikli isimler Serkan Kırıntılı, Emre Akbaba ve Serdar Gürler.

Muslera'ya alternatif
Konyaspor ile gösterdiği performansla gençlere taş çıkaran ve takımına uzun süredir büyük bir katkı veren Serkan Kırıntılı Galatasaray'ın yedek kaleci sıralamasının ilk basamağında yer alıyor. Yeşil beyazlıları kümede tutan performansların en büyüğüne imza atan Serkan'ın bir sezon daha sözleşmesi bulunurken bu transferde en önemli rakip ise Medipol Başakşehir.

serkan kırıntılı

Ablası liseli Emre!
İki ezeli rakibinin de durumunu yakından takip ettiği Emre Akbaba Galatasaray'ın 10 numaradaki gözbebeği. Fransa'da aldığı altyapı eğitimi sonrasında rotasını Türkiye'ye çeviren Ekre Akbaba'nın ablası da Galatasaray Lisesi'nde Fransızca öğretmeni. Geleceğin Selçuk'u olarak görülen ve solak oyuncu konetenjanını artırmak için önemli bir silah değerlendirmesi yapılan yıldız oyuncuyu Terim çok istiyor.

emre akbaba

Kanatlarda Serdar
Takımı Osmanlıspor küme düşse de 13 gol-6 asiste imzasını koyan Serdar Gürler yedek kulübesini zenginleştirmek isteyen Aslan'ın radarında. Yasin Öztekin'in sözleşmesini uzatmayan Galatasaray'ın 26 yaşındaki Serdar Gürler transferinde rakipleri ise Beşiktaş ve Ankaragücü olacak.

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.