Terim onu sordu: Raphael Holzhauser

Terim onu sordu: Raphael Holzhauser
Bir dönem Riekirnk'in de onay verdiği ancak transferi bir türlü gerçekleştirilemeyen Raphael Holzhauser yeniden Galatasaray'ın gündemine geldi. 

Süper Lig'de son haftayı bu sezonun flaş ekibi Göztepe karşısında galibiyetle kapatan ve devre arasına moralli giren Galatasaray'da Fatih Terim'in istediği oyunculardan birinin Avusturya Wien'li Raphael Holzhauser olduğu öğrenildi. 

Maliyeti az ve geleceğe yönelik
24 yaşındaki Holzhauser'i geçtiğimiz sezon başında da Galatasaray'la anılmış, hatta dönemin teknik direktörü Riekerink de oyuncuya onay vermiş ancak transfer bir türlü gerçekleşmemişti.  Terim'in ocak ayında mutlaka takıma takviye istediği ve sezon başı harcanan büyük paralar nedeniyle kulübü zora sokmadan, ince eleyeip sık dokuyarak transfer yapmayı planaldığı bildirildi.

Bonservis bedeli yaklaşık 1,5 milyon euro olan Holzhauser, Galatasaray yönetimini de maddi açıdan hiç zorlamayacak bir oyuncu niteliğinde.

Sol ayaklı olan ve 1,93'lük boyuyla orta sahada hem ön libero hem de ileriye dönük oynayabilen Avusturyalı oyuncu, hava toplarında da hakimiyetiyle biliniyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.