Thiago için Süper Lig devleri devrede! Jürgen Klopp'tan açıklama geldi...

Thiago için Süper Lig devleri devrede! Jürgen Klopp'tan açıklama geldi...
Süper Lig'de kıran kırana yaşanana şampiyonluk mücadelesi ve Avrupa kupaları potası heyecanında 4 takım ikişerli grup halinde yarışıyor. Transferde de şimdiden gelecek sezonun hazırlıkları başladı. Gündemde ise Thiago Alcantara var.

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig'in dev ekipleri, birçok isimle görüşme gerçekleştiriyor. Özellikle de sezon sonu kotnratı bitecek futbolcular ilk sırada yer alıyor. Onlardan biri de Thiago Alcantara. İspanyol yıldızın gelecek sezondan itibaren Liverpool kadrosunda olması beklenmiyor. Bu nedenle de ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Dört büyüklerin kadrosunda görmek istediği deneyimli futbolcu için son açıklama ise pek iç açıcı değil. İşte detaylar...

5 dakika oynadı

Kariyerinde birçok kupa bulunan ve yüzlerce maça çıkan Thiago Alcantara bu sezon sadece 5 dakika oynayabildi. Tecrübeli futbolcu Arsenal deplasmanında takımının 3-1 yenilgisiyle sona eren mücadelede formasını sırtına geçirdi ve son 5 dakika sahada yer aldı. Ancak sonrasında yine sakatlandı. 4 Şubat sonrasında yine meşin yuvarlak peşinden koşamayan 32 yaşındaki orta sahanın kontratı bu sezon sonunda tamamlanacak.

Devler devrede

Süper Lig'in dört dev takımı da İngiltere'de oynayan Thiago için süreci yakından takip ediyor. Özellikle bonservis bedeli ödenmeyecek olması nedeniyle İspanyol yıldızın alınmasına sıcak bakılıyor. Özellikle Trabzonspor'un adı sezon başında sıkça anılmasına rağmen transferi gerçekleşmemişti. Bu kez herhangi bir takımla anlaşmasına kesin bakılıyor.

Klopp'tan açıklama

Thiago için geride kalan haftada açıklamada bulunan Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, oyuncusu için sürecin henüz ne zaman sonuçlanacağını kestiremediğini söyledi. Alman çalıştırıcı; "Belirli bir zaman çizelgesi yok. Dürüst olmak gerekirse bilmiyorum. Tıbbi açıdan şu anda yapması gereken birkaç şey var. Ancak prosedüre tam hakim değilim. Kısa vadeli bir olay değil. Konunun da içinde değilim. İki hafta içerisinde antrenmana çıkması mümkün görünmüyor" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.