Thijs Dallinga kimdir? Fenerbahçe genç yıldızın peşine düştü!

Thijs Dallinga kimdir? Fenerbahçe genç yıldızın peşine düştü!
Bu sezon gol yollarında sıkça sıkıntı çeken Fenerbahçe'de forvet harekatı başladı. Sarı lacivertliler yeni dönemden itibaren hücum hattı için birçok ismi listesine eklerken onlardan biri de Hollanda'da Excelsior Rotterdam forması giyen Thijs Dallinga oldu. Yaz aylarından itibaren gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başaran genç futbolcu için girişimler başladı. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Thijs Dallinga kimdir? Kaç yaşında, nereli ve h

İsmail Kartal ile gösterdiği çıkışı bu hafta derbi galibiyeti ile taçlandırmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı lacivertliler ikinci olarak Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılmayı hedeflediği yeni sezonda kadrosuna katmayı planladığı isimleri de belirledi. Temaslara da başlanan birçok oyuncunun kulüpleri ve manajerleri ile anlaşma zemini sağlamaya çalışılıyor. Onlardan biri de Thijs Dallinga oldu. Genç futbolcunun bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çekmeyi başardı. Gol krallığında da en yakın rakibi Verheydt'in önünde lider bulunan Dallinga hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Thijs Dallinga kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.




Thijs Dallinga kimdir?

Thijs Dallinga (d. 3 Ağustos 2000, futbolcu) Hollanda'nın Groningen kentinde doğdu. 21 yaşındadır. Groningen'de bulunan FC Siddeburen'de bailadı. VV Hoogezand ve FC Emmen kulüplerinin formasını giydi. Ardından da Hollanda'nın en önemli alt yapılarından birine sahip olan FC Groningen'e transferi gerçekleşti. Burada profesyonel oldu. sezon başında da Excelsior Rotterdam'a imza attı. Bu sezon çıktığı 34 maçta 31 gol attı ve 8 de asist yaptı. Kariyerinde toplam 112 karşılaşmada forma giyen genç futbolcu 66 kez rakip fileleri sarsıp 11 de gol pası verdi. Santraforun yanı sıra sağ ve sol kanattqa forma giyebiliyor. Hollanda U19 takımının formasını 2 kez terletip 1 gol sevinci yaşadı. Mevcut güncel piyasa değeri 1 milyon euro. Kontratı gelecek sezon bitiyor ve 1 yıl kulüp opsiyonu bulunuyor.


thijs dallinga fenerbahçe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.