Tim Matavz ve Bryan Linssen Süper Lig takımlarına öneriliyor

Tim Matavz ve Bryan Linssen Süper Lig takımlarına öneriliyor
Bu sezon iptaline karar verilen Hollanda futbol ligi Eredivisie'de sözleşmeleri sona erecek olan Tim Matavz ve Bryan Linssen Türk takımlarına önerilmeye başlandı. İki futbolcunun menajerlerinin yanısıra temsil haklarını alabileceğini ifade eden birçok isim kulüplerinin kapsını aşındırıyor.

Koronavirüs sebebiyle ara verilen Süper Lig'de transfer çalışmaları hızlandı. Kulüpler salgına rağmen gelecek sezonun başlayacak olmasını hesaba katarak görüşmelere erken başladı. Özellikle Avrupa kupalarına katılma ihtimali bulunan takımlar birçok ismi de gündeme almaya başladı. Bunun yanısıra menajer önerileri de gelmeye devam ediyor. Bu sezon Vitesse'nin ligdeki performansına doğrudan katkıda bulunan Sloven golcü Matavz ile Bryan Linssen için girişimler yapılıyor.

Devre arası Göztepe istedi
Sloven golcü Tim Matavz daha önce birçok kez Süper Lig devlerinin kıskacına gelmiş ancak transferi gerçekleşmemişti. Golcü oyuncu bu sezon attığı 13 golle adını bir kez daha kanıtlarken menajerlerin de pazarlık kozunu güçlendirdi. Devre arası trasnferinde Göztepe'nin görüşme sağladığı ancak anlaşma aşamasına gelemediği yıldız oyuncu Arabistan ya da Çin'e de gitmek istemiyor. Heyecan verici bir atmosferde oynamak isteyen Matavz'ın yeni durağı Türkiye olabilir.

Feyenoord'u reddetti
Mevki olarak sağ ve sol kanatın yanısıra 10 numara ve hatta merkez orta saha oynayabilen Bryan Linssen, geçtiğimiz günlerde kendisini isteyen Dick Advocaat'ın teklifini reddetmiş ve Feyenoord'da oynamak istemediğini açıklamıştı. Sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu farklı seçeneklere yönelerek ülke dışında bir kariyere adım atmak istiyor. Katari Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif aldığı öne sürülen 29 yaşındaki futbolcunun Göztepe ve Beşiktaş'a önerildiği öne sürüldü.

İki oyuncu bu sezon takımlarına 35 gol katkısında bulundu.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.