TJK 14 Mart 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri

TJK 14 Mart 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri
Türkiye Jokey Kulübü'nün düzenlediği at yarışlarında sıra haftanın son gününe geldi. Her anı büyük çekişmeye sahne olan koşularla ilgili olarak binlerce kişi araştırmalarını sürdürerek hem doğru seçimleri yapmak hem de para kazanmak amacında. Hazır kuponlar ve banko tahminler günün en çok araştırılanları arasındayer alıyor. 14 Mart 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri haberimizde.

Haftanın her günü yarış severlerin karşısına çıkan altılı ganyan bugün de ilgi odağı. Türkiye Jokey Kulübü'nün üstlendiği yarışlarla ilgili olarak binlerce kişi de doğru tahmin yapmak ve para kazanmak istiyor. Bu sebeple de çok sayıda arama gerçekleştiriliyor. Günün adresleri ise Adana ve İzmir oldu. İki büyük şehirdeki koşular herkesi ekran ve internet karşısına kilitleyecek. 14 Mart 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri haberimizde yer alıyor.


 

14 Mart Pazar İzmir at yarışı tahminleri

Öğlen başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 13:00'da. Son koşu da 17:00'da yapılacak. İzmir at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

14 Mart Pazar Adana at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 17:15'te. Son koşu da 21:00'da yapılacak. Adana at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.