TJK 4 Nisan 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri

TJK 4 Nisan 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri
Organizatörlüğünü Türkiye Jokey Kulübü'nün üstlendiği at yarışları haftanın son gününde de devam ediyor. Binlerce kişinin sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle internetten altılı ganyan tahminleri hakkında sorgulamalarda bulunup doğru seçimler yapmak istiyor. Hazır kuponlar ve banko tahminler konusundaki araştırmaların cevapları ile karşınızdayız. TJK 4 Nisan 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri haberimizde yer alıyor.

Haftanın her günü yarış severlerin karşısına çıkan altılı ganyan bugün de ilgi odağı. Türkiye Jokey Kulübü'nün üstlendiği yarışlarla ilgili olarak binlerce kişi de doğru tahmin yapmak ve para kazanmak istiyor. Bu sebeple de çok sayıda arama gerçekleştiriliyor. Günün adresleri ise Adana ve İzmir oldu. İki büyük şehirdeki koşular herkesi ekran ve internet karşısına kilitleyecek. 4 Nisan 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri haberimizde yer alıyor.


 

4 Nisan Pazar İzmir at yarışı tahminleri

Öğlen başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 13:30'da. Son koşu da 17:30'da yapılacak. İzmir at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

4 Nisan Pazar Adana at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 18:00'de. Son koşu da 21:00'da yapılacak. Adana at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.