Todor Yanchev'den Nedelev yorumu

Todor Yanchev'den Nedelev yorumu
Transfer dönemine hızlı bir giriş Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden biri de Todor Nedelev. Bordo mavililerin 2000-2001 sezonunda formasını giyen Bulgar Todor Yanchev, vatandaşı hakkında açıklamalarda bulundu ve Trabzon'daki günlerine dair konuştu.

Kış transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor'da Badou Ndiaye'den sonra sıcaklığını koruyan isimlerden Nedelev'in imza atması için uğraş veriliyor. Bir süredir çaba harcanan Bulgar futbolcu bugün takımı ile birlikte idmana çıkacak. Şu ana kadar yalanlanan transferle ilgili olarak yeni gelişmeler dört gözle takip edilirken Fırtına'nın eski Bulgar oyuncusu Todor Yanchev, 27 yaşındaki futbolcu hakkında Damga'ya konuştu.

Bulgaristan'ın bir numarası
Kısa bir dönem de olsa Trabzonspor formasını terleten Todor Yanchev, Nedelev'in Bulgaristan'daki en iyi oyunculardan ve hatta en iyisi olduğunu ifade etti. Sol ayağını da çok iyi kullandığını ifade eden Yanchev; "Çok iyi bir futbolcu. Sol ayağını harika kullanıyor. Eğer adaptasyon sürecini hızlı geçirirse katkısı da üst düzeyde olacaktır. Ülkeler birbirlerine yakın. Yabancılık çekeceğini sanmıyorum" dedi.

todor yanchev

Trabzonspor şampiyon olsun
Eski günlerine dair açıklamalar da yapan ve Trabzonspor'un bu sezon şampiyon olmasını istediğini anlatan Yanchev; "Şu an Antalya'dayım. Trabzonspor'u takip ediyorum. Umarım şampiyon olurlar. Benim ill yurt dışı tecrübem Trabzon'du. Trabzon şehri ve insanları harikaydı. Hamsi, kemençe... Muhteşemdi. Taraftarlarımız inanılmazdı. Hami, Orhan, Gökdeniz, Sergen, Osman, Giray ve Sadi Hoca ile aram çok iyiydi. Kendilerine selamlarımı gönderiyorum" ifadelerini kullandı. 

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.