Tolga Ciğerci Wolfsburg ile anlaştı! Sırada Max Kruse var

Tolga Ciğerci Wolfsburg ile anlaştı! Sırada Max Kruse var
Yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe'de gelecek oyuncular ve teknik adamın yanısıra gidecek isimler de merak ediliyordu. Büyük beklentilerle transfer edilmesine karşın isteneni veremeyen ve sakatlıklarla boğuşan Tolga Ciğerci, Wolfsburg ile anlaştı.

Yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe'de gelecek oyuncular ve teknik adamın yanısıra gidecek isimler de merak ediliyordu. Büyük beklentilerle transfer edilmesine karşın isteneni veremeyen ve sakatlıklarla boğuşan Tolga Ciğerci, Wolfsburg ile anlaştı. Bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giydiği 28 maçta 2 gol ve 4 asiste imza atan Tolga Ciğerci, yeniden Bundesliga’da yer almak istediği için Wolfsburg’dan gelen teklife sıcak bakıyor. Gelen teklifin ardından yapılan görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlayan Tolga Ciğerci, yeni sezonda Alman ekibine dahil olacak.


Kruse de listede
Öte yandan Alman ekibi Wolfsburg, sarı lacivertli bir diğer oyuncu Max Kruse’ye de talip oldu. Ülkesinin takımından gelen teklife henüz bir cevap vermeyen Max Kruse’nin Fenerbahçe'de mutlu olduğu ve sarı lacivertli yönetimin de Alman oyuncuyu göndermeyi düşünmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.