Tolgay Arslan kimdir? Hangi mevkilerde oynuyor

Tolgay Arslan kimdir? Hangi mevkilerde oynuyor
Beşiktaş'ta forma giyen Tolgay Arslan'ın adı transfer dedikodularının ilk sırasında yer alıyor. Tecrübeli futbolcu Tolgay Arslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı.

Trabzonspor ile girdiği transfer yarışında imza attırdığı Tolgay Arslan'ı kadrosuna katan Beşiktaş'ta gündem artık ayrılık. Liverpool maçında attığı gol ve birçok maçta gösterdiği performansın ardından Avrupa'nın birçok takımı ile adı anılan ancak Kasımpaşa maçı sonrası kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcunun yeni kulübü merak ediliyor.

Tolgay Arslan'ın Fenerbahçe ve Galatasaray ile anlaşması konusunda bazı haberler çıksa da gurbetçi futbolcunun Bundesliga'ya geri dönmesi de ihtimaller arasında.

TOLGAY ARSLAN KİMDİR?
16 Ağustos 1990 tarihinde Almanya'nın Padeborn kentinde dünyaya gelen Tolgay Arslan, kariyerine henüz 6 yaşındayken SC Grün-Weiß Paderborn takımında başlamıştır. 2003 yılına kadar burada top koşturan genç futbolcu, 2003 yılında Borussia Dortmund alt yapısına dahil olmuştur. 

Dortmund'da gösterdiği performansın ardından 2009 yılında bonservis bedeli olmadan Hamburg'a giden Arslan, 2010'da Alemannia Aachen'a kiralanmıştır. 

tolgay arslan

2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın kanca attığı genç futbolcu, 450 bin Euro bedelle Süper Lig'e transfer olmuştur.

Merkez orta saha mevkisinde görev alan Tolgay Arslan, ihtiyaç halinde ön libero ve on numara olarak da forma giyebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.