Tonio Teklic'in oynamak istediği kulüp belli oldu! Arkadaşı açıkladı

Tonio Teklic'in oynamak istediği kulüp belli oldu! Arkadaşı açıkladı
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Tonio Teklic'in takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Hırvat futbolcu için flaş bir açıklama geldi.

Sezona Nenad Bjelica ile başlayan Trabzonspor'un Hırvat transferlerinden biri olan Tonio Teklic, NK Varazdin'den 1 milyon euro karşılığında takıma kazandırılmıştı. Bugüne kadar sadece 6 maçta 161 dakika forma giyen ve skor katkısında bulunamayan 24 yaşındaki futbolcu, Abdullah Avcı döneminde sadece Kayserispor karşılaşmasında oyuna sonradan dahil olmuştu. Devre arasında gitmesine kesin gözle bakılıyor ve Hırvatistan'da geleceğine yönelik flaş bir açıklama yapıldı.

Arkadaşı duyurdu

Bu sezon HNK Sibenik'e geri dönen Ivan Delic, Teklic'in kendisiyle iletişime geçtiğini ve 1. lige yükselmesi halinde Sibenik'te forma giymek istediğini söyledi. Trabzonspor ile uzun bir kontratı bulunan Teklic'in bu dönem kiralanması gündemde. Sezon sonu ise ucuz bir bonservisle bırakılmasına ihtimal verilmiyor. Transfer sürecinin nasıl şekilleneceği merak edilirken kız arkadaşının Sibenik'te yaşaması bu kararda oldukça etkili oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.