Tottenham Leipzig canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Tottenham Leipzig canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Şampiyonlar Ligi'nin son finalistlerinden Tottenham, Alman temsilcisi RB Leipzig'i ağırlıyor. Son 16 turundaki ilk maçtan galip ve avantajla ayrılmak isteyen Londra ekibinin işi hiç de kolay değil. Bundesliga'daki formuyla adından söz ettiren Leipzig de evindeki mücadele öncesinde İngiltere'den zaferle ya da en avantajlı skorla dönmek amacında. Mücadele futbol severler tarafından yakından takip edilecek. Peki Tottenham Leipzig maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Tottenham Leipzig canlı izle linki ve Bein Spor

Şampiyonlar Ligi'nin son finalistlerinden Tottenham, Alman temsilcisi RB Leipzig'i ağırlıyor. Son 16 turundaki ilk maçtan galip ve avantajla ayrılmak isteyen Londra ekibinin işi hiç de kolay değil. Bundesliga'daki formuyla adından söz ettiren Leipzig de evindeki mücadele öncesinde İngiltere'den zaferle ya da en avantajlı skorla dönmek amacında. Mücadele futbol severler tarafından yakından takip edilecek. Peki Tottenham Leipzig maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Tottenham Leipzig canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.
 


Tottenham Leipzig maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 23:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Tottenham
 


Tottenham Leipzig maçı öncesi OPTA istatistikleri

Tottenham ve Leipzig, kulüp tarihlerinde ilk kez karşılaşacak. Bu eşleşme, Leipzig şehrinde yer alan bir takımın bir İngiliz ekibiyle oynayacağı ilk resmi maça sahne olacak. Geçen sezon son 16 turunda Borussia Dortmund'u eleyen Tottenham ise üst üste ikinci kez bu aşamada bir Alman takımıyla eşleşti.
Tottenham'ın yeni stadyumunda bir Alman rakibini ağırladığı ilk maç, grup aşamasında Bayern Münih'in 7-2 kazandığı karşılaşmaydı. İngiliz ekibinin Bayern ile oynadığı iki karşılaşmada toplam 13 gol atıldı.
Bu sezon arka arkaya üçüncü kez Şampiyonlar Ligi eleme turlarında sahaya çıkacak olan son finalist Tottenham, daha önce grup aşamasını sadece bir kez geçmişti (2010/11).
Leipzig, kulüp tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi eleme turlarında mücadele edecek. Borussia Dortmund ve Bayern Münih dışında son 16 turunu geçen son Alman takımı Wolfsburg'du (2015/16).
Şampiyonlar Ligi gruplarında kalesinde gördüğü 14 golle bu alanda son 16 takımları arasında en kötü dereceye sahip olan Tottenham, bu gollerin yarısını Bayern Münih'i konuk ettiği karşılaşmada yedi (2-7).
Tottenham'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 21 iç saha maçının sadece biri berabere bitti (Mart 2011'de 0-0 vs Milan).
Tottenham'ın iç saha maçları, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla gole sahne olan karşılaşmalar konumunda (toplam 20 gol; 11-9)
Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk iki deplasmanda mağlup olan Leipzig, daha sonraki dört karşılaşmada yenilmedi ve toplam 10 kez gol sevinci yaşadı (3G 1B).
Tottenham Menajeri Jose Mourino, Chelsea ile yarı final oynadığı 2013/14 sezonundan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi son 16 turunu geçmek için sahaya çıkıyor.
Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11 çıktığı son 10 maçta 9 kez gol sevinci yaşayan Tottenham forveti Heung-Min Son, eleme turlarındaki yedi karşılaşmada fileleri beş kez havalandırdı.
Leipzig'in Şampiyonlar Ligi tarihinde attığı gollerin yarısından fazlası Timo Werner (6) ve Emil Forsberg'den (5) geldi (%55; 11/20).

Leipzig


Tottenham - Leipzig muhtemel 11'ler

Tottenham: Lloris, Aurier, Sanchez, Alderweireld, Tanganga, Winks, Ndombele, Lo Celso, Bergwijn, Alli, Lucas.

RB Leipzig: Gulacsi, Mukiele, Klostermann, Halstenberg, Angelino, Laimer, Haidara, Forsberg, Sabitzer, Werner, Schick.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.