Trabzon hafta sonunda mahşer yeri olacak! Yurt dışı uçaklarında bile biletler tükenmek üzere

Trabzon hafta sonunda mahşer yeri olacak! Yurt dışı uçaklarında bile biletler tükenmek üzere
Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesine sadece 1 puan kalan Trabzonspor'u izlemek isteyen taraftarlar dünyanın birçok yerinden Trabzon'a akın edecek. Türkiye'de üç büyük şehirden kalkan uçakların tamamında biletler tükenirken Kıbrıs başta olmak üzere birçok dış hat seferlerinde de kapasitelerin tamamına yakını doldu.

Hafta sonunda Antalyaspor'dan en az 1 puan alması halinde 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak Trabzonspor geri sayıma geçti. Şehirde yüz binlerce kişi bu tarihi gün için hazırlanırken dışarıdan gelecek taraftarlar da uçak seferlerine akın etti. Bayramın da birleşmesiyle açılan tüm seferlerde biletler tükendi. Üzerine eklenen ek seferlerde de tüm koltuklar doldu. Cumartesi günü Trabzon'a gelecek uçaklar için alım yapılamıyor. İstanbul, Ankara ve İzmri'in yanı sıra Kıbrıs'tan da tüm uçuşlar yüzde 100 kapasite ile yapılacak. Diğer yandan Avrupa'nın birçok şehrinden de direkt seferler doldu. Aktarmalı gelmek isteyen gurbetçiler de listeleri doldurdu.



Bir gün öncesinden geliyorlar

Sosyal medyada heyecanlarını sonuna kadar yaşayan bordo mavililer 38 yıl sonra resmi olarak şampiyonluk sevincine Trabzon'da ortak olmak üzere adeta akın ediyor. Mahşeri bir günün yaşanacağı Antalyaspor maçı öncesinde bazı taraftarlar bilet alamadıkları için çareyi farklı tarihlerde gelmeyi buldu. Cuma günü gerçekleşen seferlerin de büyük bir bölümü doldu. Otellerde veya evlerinde kalacak taraftarlar maç sonrasında yaşadıkları şehirlere geri dönecek. 750 bin nüfusu bulunan Trabzon merkezinin karşılaşma günü 1 milyonun üzerine çıkması bekleniyor.




Türk Hava Yolları'nın güncel Trabzon uçuşlarında son durum

trabzon 30 nisan uçak bileti

trabzon 30 nisan uçak bileti

trabzon 30 nisan uçak bileti

trabzon 30 nisan uçak bileti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.