Trabzonlu Özcan Yaşar'ın hedefi Utrecht'te başarılı olmak

Trabzonlu Özcan Yaşar'ın hedefi Utrecht'te başarılı olmak
Hollanda'da yaşayan on binlerce Türk'ten biri olan Özcan Yaşar, bu sezon mücadele edeceği Utrecht U23 takımı ve önümüzdeki senelerde de A takımında başarılı olmak istiyor. Trabzonlu hücum oyuncusu, bunun kendisi için büyük bir rüya olduğunu söyledi.

Futbolu seven ve oynayan bir aileden gelen Özcan Yaşar, Utrecht altyapısında gösterdiği performansla herkese kendini hayran bırakıyor. Geçen sezon 22 maçta 13 gol atıp 5 de asist yapan gemç futbolcu, koronavirüs sebebi ile iptal edilen ligde de 3 gole katkıda bulundu. Ayrıca Hollanda 2. Ligi'nde de 1 maçta forma giydi. Önümüzdeki sezon Utrecht U23 takımında oynayacak olan ve takımının da hazırlık kampındaki ilk maçında elde ettiği 5-2'lik galibiyette gollerden birini atan Yaşar'ın hedefi kalıcı hale gelebilmek.
 


Özcan Yaşar kimdir?

18 Ocak 2002 tarihinde doğmuştur. 18 yaşındadır. Aslen Trabzon Çaykaralıdır.Futbola SV De Vecht'te başladıktan sonra USV Elinkwijk altyapısına geçiş yapmıştır. Utrecht tarafından keşfedilerek transfer edilmiştir. 2015'ten bu yana da kırmızı beyazlı ekibin formasını alt yapı kategorilerinde forma giymektedir. Sağ kanat, sol kanat ve santrafor mevkilerinde oynayabilmektedir. Aağabeyleri Serkan, Gökhan ve Hakan da futbolculuk yapmıştır. Milli takım formasını da U19 kategorisimde 3 kez  giyip 1 gol atmıştır. Portekiz filelerini havalandırmıştır.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.