Trabzonspor'a bir Faslı santrafor daha

Trabzonspor'a bir Faslı santrafor daha
Trabzonspor transfer haberleri merakla takip ediliyor. Yönetim gelecek sezon için en önemli bölgelerden biri olarak gördüğü santrafor mevkisi listesine bir Faslı oyuncuyu daha ekledi.

Önümüzdeki sezon 3 kulvarda yarışmaya hazırlanan Trabzonspor'da santrafor mevkisine yapılacak takviye büyük önem taşıyor. Bu bağlamda araştırmalarını sürdüren bordo mavililer dün Rachid Alioui'nin ardından bugün de bir diğer faslı Youssef El-Arabi'yi ekledi. Hugo Rodallega'nın 1 milyon 250 bin euro üzerinden yapılan teklife henüz cevap verilmemesi üzerine alternatifler araştırmaya başlayan Fırtına önemli bir ismi daha gündeme getirdi.

Katar Yıldızlar Ligi'nde Al-Duhail forması giyen Youssef El-Arabi, Al-Hilal'den transfer olduktan sonra gösterdiği performansla dikkat çekti. Çıktığı 78 maçta rakip fileleri 90 kez havalandıran Faslı futbolcu daha önce Fenerbahçe ile de anılmıştı. Önümüzdeki ay sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu için görüşmelere başlayacak. Bonservisi bulunmayan golcü oyuncuya imza parası ödenebilir.

youssef el-arabi trabzonspor
 

Youssef El-Arabi (يوسف العربي) kimdir?

3 Şubat 1987'de Fransa'nın Caen şehrinde doğan Youssef El-Arabi aslen Faslı. Fas Milli Takımı'nda da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, 41 maçta 15 gol attı. Futbola Mondeville'de başlayan ve SM Caen'de profesyonel olan El-Arabi, Al-Hilal'etransfer oldu. Granada ile Avryupa'ya dönen ünlü santrafor Lekhwiya (Al Duhail) ile Katar'a adım attı. Oynadığı takımlarda iyi istatistikler yakalayan El-Arabi'nin güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.