Trabzonspor'a bir Fildişili daha mı? O isim önerildi...

Trabzonspor'a bir Fildişili daha mı? O isim önerildi...
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da birçok oyuncu ve kulübüyle temaslar için yoğun mesai harcanıyor. Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek adına elinden geleni yapan bordo mavililere birçok isim de öneriliyor. O oyunculardan biri de Ismael Diallo oldu.

Sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da Avrupa kupaları için çalışmalar sürüyor. Gelecek sene de adından söz ettirmek ve yine zirvede de yer almak isteyen yönetim ve teknik heyet transfere büyük önem veriyor. Diğer yandan da birçok isim menajerler aracılığı ile öneriliyor. Şu anda 2 Fildişili futbolcusu bulunan bordo mavililere aynı ülkeden Ismael Diallo'nun önerildiği öğrenildi. Karar ise Abdullah Avcı'nın.



Ismael Diallo kimdir?

Tam adı Ismaël Jean Chester Diallo olan Ismael Diallo 25 Ocak 1997 tarihinde ülkesinin başkenti Abidjan'da doğdu. Futbola ES Bingerville'de başladı. Burada Bastia tarafından keşfedildi ve kadroya katıldı. 2018-2019 sezonunda AC Ajaccio'ya transfer oldu. 4 senedir bu kulübün formasını giyiyor. Kariyerinde 80 maça çıkıp, 1 gol ve 2 asist yaptı. Kontratı gelecek sezon sonu tamamlanırken güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.