Trabzonspor'a bir Viking daha! Anders Trondsen kimdir, kaç yaşında ve Transfermarkt profili

Trabzonspor'a bir Viking daha! Anders Trondsen kimdir, kaç yaşında ve Transfermarkt profili
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da flaş bir isim daha gündeme geldi. Alexander Sorloth'un yakın arkadaşı olan Anders Trondsen, Fırtına'nın listesine girdi. Peki Anders Trondsen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hangi takımlarda oynadı? İşte hakkındaki detaylar...

Süper Lig'deki şampiyonluk potasında yer almak ve ilk yarıyı 3 puanla kapatmak isteyen Trabzonspor'da Kayserispor hazırlıkları sürerken diğer bir yandan da transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Bordo mavililer en aciliyetli bölgelerden biri olarak gördüğü orta saha mevkisi için gündemine Anders Trondsen'i aldı. Alexander Sorloth'tan elde edilen verim sonrasında kuzeye bir kez daha yönelen Fırtına, mutlu sona ulaşabilir. 24 yaşındaki futbolcu da bordo mavili kulübü Instagram'da takibe aldı. Bu durum taraftarlar tarafından heyecanla karşılandı. Peki Anders Trondsen kimdir? İşte detaylar...
 


Anders Trondsen kimdir?

30 Mart 1995 tarihinde Norveç'in Lillehammer kentinde dünyaya gelen Anders Trondsen, futbola Stabaek IF alt yapısında başladı ve burada profesyonel oldu. Ardından Sarpsborg 08 ile ilk transferini gerçekleştirdi. Gösterdiği performansla ülkenin en önemli takımlarından biri olan Rosenborg tarafından satın alındı. Bu sezon çıktığı 33 maçta 2 gol atıp 3 de asist yapan Trondsen'in sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. İki lig ve bir de Norveç Kupası şampiyonluğu yaşadı.

anders trondsen
 

Anders Trondsen Transfermarkt

Norveçli oyuncunun birçok futbolcu gibi Transfermarkt'ta profili bulunuyor. Sezonu 3. sırada tamamlayan Rosenborg'un en önemli futbolcularından biri konumunda olan Trondsen'in piyasa değeri 1.1 milyon euro. Sol ayağını kullanıyor ve 1.83 boyunda. Oyun kurma, tempo, pas kalitesi ve driblingleri ile ön plana çıkarken savunma, uzun boyuna rağmen kafa toplarındaki zayıflığı, fiziği ve kart problemi eksileri olarak görülüyor.
alexander sorloth anders trondsen trabzonspor transfer

 

Anders Trondsen Instagram

Instagram üzerinde aktif bir hesabı olan Anders Trondsen'in takipçisi Trabzonspor ile anıldıktan sonra neredeyse yüzde 50 arttı. Haber öncesinde 4 bin 500 civarındaki takipçi sayısı şu an 6 bin 500 civarında. Kendisi ise 440 kişiyi takip ediyor. Kendisine @anderstrondsen hesabından ulaşabilirsiniz.

alexander sorloth anders trondsen trabzonspor transfer
 


5. Norveçli olacak

Anders Trondsen eğer transferi gerçekleşirse Süper Lig'deki 5. Norveçli olacak. Trabzonspor'dan Alexander Sorloth, Galatasaray'dan Martin Linnes, Başakşehir'den Fredrik Gulbrandsen ve Kasımpaşa'da Tobias Heintz ligimizdeki diğer Norveçliler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.