Trabzonspor'a çifte takviye! Nemanja Andjusic ve Ahmet Canbaz imzalıyor

Trabzonspor'a çifte takviye! Nemanja Andjusic ve Ahmet Canbaz imzalıyor
Genç isimleri kadrosuna katmaya devam eden Trabzonspor'da bugün iki imza daha atılacak. Nemanja Andjusic ve Ahmet Canbaz kendilerini bordo mavili camiaya bağlayan sözleşmeleri imzalayacak.

Trabzonspor'da gençlik harekatı sürüyor. Karadeniz temsilcisi bir süredir izlediği ve dün İstanbul'a getirdiği Nemanja Andjusic'in yanısıra Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Ahmet Canbaz ile anlaşmaya vardı. Bosnalı oyuncu gece saatlerinde Trabzon'a geldi. Kulübü ile bugün yapılacak son pazarlıklarla birlikte iki isim de resmen Fırtına olacak. Gurbetçi oyuncu Ahmet için de 100 bin euro ücret ödenecek.

 

Nemanja Andjusic kimdir?


17 Ekim 1996 yılında Trebinje'de dünyaya gelen Andjusic futbola da burada başladı. Kulübün U19 takımından Sarajevo'ya transfer olan kanat oyuncusu burada profesyonel oldu. Daha sonra Travnik'e kiralık verilen Bosnalı futbolcu, Olimpik Sarajevo'ya geçiş yaptı. Celik Zenica'da da kiralık oynayan Andjusic'in son durağı Mladost Kakanj'dı. Geride kalan sezonda 25 maça çıkıp 8 gol 2 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde 99 karşılaşması bulunan 22 yaşındaki Andjusic toplamda 13 kez rakip fileleri havalandırdı. Bosna Hersek Milli Takımı formalarını U18, U19 ve U21 kategorilerinde 13 kez terletip 2 gol kaydetti. Transfermarkt değeri 500 bin avro.

nemanja-andjusic
 


Ahmet Canbaz kimdir?

27 Nisan 1998 tarihinde Hannover'da doğan Ahmet Canbaz futbola Hannover 96'da başladı. Eintracht Braunschweig U17 takımına transfer oldu ve burada profesyonelliğe geçiş yaptı. Geçen sezonun devre arasında Werder Bremen II ekibinin yolunu tuttu. Milli takım formalarını alt yaş kategorilerinde 23 kez terleten ve 4 gol kaydeden gurbetçi futbolcu kariyerinde de 138 karşılaşmada rakip fileleri 36 defa havalandırdı, 33 de asist yaptı.

ahmet canbaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.