Trabzonspor'a Danimarkalı forvet! Jens Odgaard kimdir? Kaç yaşında, nereli, golleri ve kariyeri

Trabzonspor'a Danimarkalı forvet! Jens Odgaard kimdir? Kaç yaşında, nereli, golleri ve kariyeri
Transfer çalışmalarını sürdüren ve gelecek sezon şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek için çaba gösteren Trabzonspor'da gündeme bir kuzeyli daha geldi. Bordo mavililer geçen sezonu Heerenveen'de kiralık olarak geçiren ve bonservisi Sassuolo'da bulunan Jens Odgaard'ı listesine ekledi.

Alexander Sörloth'un gitme ihtimalinin bulunmasının ardından yeni bir santrafor arayışına giren Trabzonspor'a kuzeyli bir forvet daha gelebilir. Geçen sezon Hollanda ligi ekiplerinden Heerenveen'de kiralık olarak top koşturan ve bonservisi İtalya'nın Sassuolo takımında bulunan Jens Odgaard için girişimler başladı. Daha önce Karadeniz temsilcisini reddettiği de konuşulan Danimarkalı futbolcunun kiralanması için çaba gösterilecek. Taraftarlar da genç forvetin adının basında yer alması sonrası heyecanlanmaya başladı. Binlerce kişi Jens Odgaard kimdir? Kaç yaşında, nereli, golleri ve kariyeri gibi araştırmalarda bulunarak yanıt arıyor. İşte detaylar...
 


Yeni teklif yapılacak

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; Fırtına, daha önce teklif yaptığı Jens Odgaard için yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Danimarkalı forvetin, İtalyan ekibinin planlarına uymadığı ve takımdan ayrılacağı öğrenildi. Haberde, Trabzonspor'un Jens Odgaard'ı satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

jens odgaard



 

Jens Odgaard kimdir?

31 Mart 1999 tarihinde Danimarka'nın Hillerod kentinde dünyaya gelmiştir. 21 yaşındadır. Santrafor mevkisinde oynamaktadır ve sol ayağını kullanmaktadır. Futbola Lyngby altyapısında başladı. Inter tarafından keşfilerek 1.32 milyon euro bonservis karşılığında satın alındı. Bir sezon sonra Sassolo kendisini 5 milyon euroya transfer etti. Geride kalan sezonu Hollanda'da geçiren ve Heerenveen'da forma giyen Danimaralı futbolcu kulüvüne geri döndü. Kariyerinde 82 maça çıkan ve 29 gol atıp 9 da asist yapan Odgaard'ın boyu 1.88 cm. Sözleşmesi ise 2022 yılında sona eriyor. Alt yaş kategorilerinde milli takım formasını 46 kez giyip 24 defa gol sevinci yaşadı.

jens odgaard trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.