Trabzonspor'a Edgar Ié piyangosu

Trabzonspor'a Edgar Ié piyangosu
Yusuf Yazıcı'nın Lille'ye transferinde kadrosuna katıp Feyenoord'a kiraladığı Edgar Ié için Hollanda ekibi bonservis bedeli ödeyemeyeceğini açıklamıştı. Bunun üzerine Portekizli futbolcunun da Olympiakos'un ilgiisne rağmen bordo mavili takımın forması giymesi yönünde beklentiler vardı. Ancak flaş bir gelişme yaşandı.

Transferde hareketli bir dönem geçirmesi beklenen Trabzonspor'da girişimler hız kazandı. Bugün açıklanacak limitlerle birlikte bordo mavililerin temaslarını sıklaştırması öngörülüyor. Fırtına sezon başında bonservisini aldığı ve Trabzon'a ayak basmadan Feyenoord'a gönderdiği Edgar Ié için Hollanda temsilcisinin teklifini beğenmemişti. Rotterdam temsilcisi Portekizli savunmacıyı yeniden kiralamak istedi ancak olumlu yanıt verilmedi. Bunun üzerine kiralık sözleşmesi bittiği için Türkiye'ye gelmesi gereken Edgar'da flaş bir gelişme yaşandı.

Leeds piyangosu!
Bu sezon uzun bir süre sonra Premier Lig'e yükselen Leeds United'ın deneyimli antrenmrü Macelo Bielsa'nın, Marcos Senesi'yi takımında istediği ve İngiliz ekibinin 20 milyon euroyu gözden çıkardığı Hollanda basınında yer almaya başladı. Eğer Arjantinli stoper Ada'ya giderse Edgar'ın takıma kazandırılması için bonservisi Trabzonspor'da bulunan futbolcunun transferine yönelik olarak girişim yapılması ve teklifte bulunulması bekleniyor. Bedelin ise 3-4 milyon euro seviyesinde tutulması gündemde. Güney Amerikalı futbolcu sezon başında 7 milyon euro bonservis karşılığında Rotterdam'a gelmişti.
Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum