Trabzonspor'a flaş forvet önerisi: Abderazak Hamdallah!

Trabzonspor'a flaş forvet önerisi: Abderazak Hamdallah!
Süper Lig'de Antalyaspor deplasmanından puansız dönerek 27 maç sonra ilk kez yenilen Trabzonspor'da şampiyonluk hedefi belki de daha güçlü şekilde dile getirilmeye başladı. Taraftarın büyük destek verdiği oyunculara yeni isimlerin eklenmesine kesin gözle bakılan ocak ayı transfer dönemi hareketli geçiyor. Bordo mavililere son önerilen isim ise Abderazak Hamdallah oldu.

Şampiyonluğun en güçlü favorisi konumunda bulunan Trabzonspor'da Antalyaspor yenilgisi sonrasında camia kenetlenmeye devam ediyor. Moral bozmamak adına herkes birlik ve beraberliğe vurgu yaparken şehirdeki taraftarlar başta olmak üzere milyonlarca kişi yeni bir serinin başlamasını bekliyor ve temenni ediyor. Diğer yandan transfer çalışmalarına hız verildi. Kouassi ile ilk adımı atan Fırtna'ya bu kez de forvet önerildi. Fode Koita'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık olarak Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında forma giyen Abderazak Hamdallah'ın adı verildi.



Koita'ya bağlı

Hem bulunduğu konum hem transferdeki hareketliliği hem de gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalinin güçlenmesi nedeniyle birçok menajer kulübün kapısını çalıyor. Faslı forvet Hamdallah, Suudi Arabistan'daki performansıyla herkesi kendisine hayran bıraksa da son dönemde kulübüyle arasında bulunan sorunlar sebebiyle kontratı tek taraflı feshedildi. Amerika'da bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Trabzonspor'daki durumu ise Koita'nın gitmesi ve Abdullah Avcı'nın onayına bağlı.
 

abderazzak hamdallah


 

Gol makinesi

Ceza sahasındaki etkinliğinin yanı sıra frikikler ve akan oyunda da önemli bir silah olan Hamdallah, kariyerinde oynadığı her takıma direkt katkı sağlamayı başardı. Riyad temsilcisi ile çıktığı 108 karşılaşmada 112 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 defa da asist başarısı gösterdi. Kariyerinde Guangzhou City, Olympique Safi, Aalesunds FK, El-Jaish Sports Club ve Al-Rayyan SC formaları giyen golcü oyuncu 223 gol atarak önemli bir başarı elde etti. Fas Milli Takımı'na ise son olarak 2019'da çağırıldı. 17 defa ülkesini temsil etti ve 6 kere gol sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.