Trabzonspor'a flaş öneri: Albion Ademi!

Trabzonspor'a flaş öneri: Albion Ademi!
Yarın başlayacak tescil dönemi ile birlikte en hareketli takımlardan biri olması beklenen Trabzonspor'a birçok oyuncu önerilmeye devam ediliyor. Bu isimlerden sonuncusu Finlandiya liginde forma giyen Albion Ademi oldu.

Kötü geçen 16 haftalık süreci taraftarlarına yapacağı transferlerle unutturmak isteyen Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın talebi üzerine çalışmalar sürüyor. Diğer yandan da birçok menajer bordo mavililerin kapısını çalarak getirebileceği oyuncular için yönetimle görüşüyor. Kulübe önerilen son isim ise Finlandiya'nın IFK Mariehamn takımında oynayan Albion Ademi oldu. Arnavutluk ve Finlandiya vatandaşlığı bulunan oyuncu için birkaç takım daha devrede.


Müslüman bir ülke istiyor

Ademi'nin Türkiye haklarını elinde bulunduran Fatih Doğan, Gazete Damga'ya yaptığı açıklamada; 'Albion Müslüman olmasından dolayı Türkiye'de oynamayı ön planda tutuyor. Bu sebeple de Trabzonspor ile iletişim kurduk. Oyuncu hakkında karar verilmesini bekliyoruz. Takımın en iyi futbolcusu. Bu sezon yakaladığı form da ortada. Basel, AZ ve bir Bundesliga ekibinin yanısıra Fürth ve Hajduk'un da kendisi için devrede olduğunu duydum. Hatta AZ Alkmaar'ın yüksek  bir bedelle kadrosuna katmak istediği yönünde bilgiler var. Ancak biz bu seviyedeki ücreti kesinlikle kulübe ödetmeyeceğiz' dedi.

albion ademi


Albion Ademi kimdir?

19 Şubat 1999 tarihinde Priştina'da doğan Albion Ademi futbola Finlandiya'nın TPS takımında başladı. Burada profesyonel imzasını da atan genç futbolcu ilk transferini FC Inter ile yaptı. Kemi Kings'e kiralandıktan sonra ise geçen sene IFK Mariehamn'a geçiş yaptı. Boyu 1.73 olan Arnavut oyuncu bu sezon çıktığı 26 karşılaşmada 14 gol atıp 3 de asist yaptı. Sol kanadın yanısıra santrafor mevkisinde de oynayabiliyor. Kariyerinde ise 115 mücadelede 35 gol ve 10 asistle takımlarına katkı sundu. Kariyerinde 1 Finlandiya Kupası şampiyonluğu bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise 300 bin euro. Burak Zihni


Bu haber Gazete Damga tarafından yazılmıştır. Kaynaksız kullanmayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.