Trabzonspor'a Guelor Kanga'dan kötü sürpriz!

Trabzonspor'a Guelor Kanga'dan kötü sürpriz!
Devre arası transfer döneminde yapacağı transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'a listesindeki ilk sırada yer alan Kanga'dan kötü haber geldi.

Antalyaspor'u yenerek ligdeki ikinciliğini koruyan Trabzonspor, şampiyonluk hedefini korumak amacıyla yapacağı takviyelerle iddiasını sürdürmek istiyor. Bu nedenle belirlediği isimlere yönelen bordo mavililere listenin ilk sırasında yer alan Kanga'dan sürpriz bir haber geldi.
 


13 gole katkı verdi

Çekya liginde Slavia Prag ve Viktoria Plzen'in ardından üçüncü sırada yer alan Sparta Prag'da forma giyen Gabonlu oyuncu bu sezon çıktığı 15 maçta 13 gole katkı verdi ve 98 dakikalık bir ortalama tutturdu. Enerjik oyununun yanısıra birçok bölgede görev almasıyla cazip konumda bulunan Kanga, sözleşmesinin bitiyor olmasıyla da ilgi odağı haline geldi.


Kötü haber geldi

Trabzonspor'un kadrosuna katmak için girişimlere başladığı Kanga'nın devre arasında takım değiştirmek istemediği ortaya çıktı. Ayrıca Afrikalı futbolcuya 10 kulübün daha talip olduğu öğrenildi. Kanga'nın daha önce oynadığı Rusya'daki piyasası sebebiyle de istendiği öğrenildi.


BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.