Trabzonspor'a iki İspanya asıllı stoper!

Trabzonspor'a iki İspanya asıllı stoper!
Transferde Novak'ı rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor önemli adımlar atmaya başlıyor. Bordo mavililer ilk etapta iki sezondur bir türlü randıman sağlanamayan stoper hattını revize edecek. Gündemdeki isimlerden birinin Ezequiel Garay ve Daniel Ayala olduğu iddia edildi..

Sezonu son ana kadar şampiyonluk potasında tamamlayan ve Türkiye Kupası'nı da müzesine götüren Trabzonspor'da geniş çaplı bir transfer harekatı başlıyor. Fırtına'da Novak'ın ardından Uğurcan ve Sörloth'unda gitme ihtimalini göz önünde bulunduran yönetim ilk ıolarak stoper hattını yenileyerek kendini güvene almak istiyor. Campi ve Hosseini'ye iyi teklif gelmesi halinde satmak isteyem Ağaoğlu ve yönetimi Edgar'ı alternatif olarak kadroda tutmak amacında. As stoperler ise iki İspanyol isim olabilir. Daniel Ayala ve Ezequiel Garay önümüzdeki sezon bordo mavili formayı giyebilir.

Ayala önerildi
Fanatik'in haberine göre Middlesbrough'ta forma giyen İspanyol stoper Daniel Ayala'nın kontratı bitti ve istediği kulüple görüşme hakkına sahip. Menajerler tarafından da Trabzonspor'a önerilen deneyimli futbolcu için Newton'ın görüşü alınacak. Eğer olumlu rapor çıkarsa transferi tamamlamak üzere çalışmalara başlanacak. Bu sezon 25 maça çıkan Ayala'nın tek dezavantajı son maçını ocak ayında oynaması.

Ezequiel Garay bombası
Daha önce adı pek çok kez Türk devleri ile anılsa da transferi gerçekleşmeyen Ezequiel Garay da bordo mavililerin gündeminde. İspanyol basını İspanyol asıllı Arjantinli futbolcu için girişimlerin olduğunu ve Karadeniz temsilcisinin bu transferi bitirmek istediğini manşetlerine taşıdı. Eğer iki oyuncu da imza atarsa önümüzdeki sezon stoper hattında iki İspanyol oyuncu forma giyecek. Garay geride kalan sezonda 23 kez Valencia adına mücadele etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.