Trabzonspor'a ikinci Marsilyalı

Trabzonspor'a ikinci Marsilyalı
Sezon başı transfer döneminin son gününde Marsilya'dan Tomas Hubocan'ı kiralayan Trabzonspor'da rota yine mavi beyazlı kulüp oldu. Slovak oyuncunun performansı sonrasında Fransız ekibi Brezilyalı stoper Doria için “Sezon sonuna kadar bonservis bedeli olmadan size kiralayabiliriz" teklifinde bulundu.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın ısrarla üstünde durduğu stoper konusunda adımlar atılmaya başlanıyor. Pazdan başta olmak üzere pek çok stoperi gündemine alan bordo mavililere bir öneri de Fransa'dan geldi. Marsilya daha önce kiraladığı Hubocan'ın ardından Doria'yı da Trabznspor'a vermek istiyor. Marsilya'da teknik direktör Rudi Garcia'nın bu sezon ligde 78, Avrupa Kupaları'nda 12 dakika oynattığı genç savunmacı için Fransız ekibi "Doria'yı size bedelsiz olarak kiralayabiliriz" dedi. Doria genç yaşı ile bir adım önde.

Ayrılmak istiyor
Doria , 2014 yılında Botafogo'dan Marsilya'ya 5 milyon euro bedelle gelmişti. Ancak bir türlü düzenli 11 oyuncusu olamadı. Bu 3 yıllık dönemde Sao Paulo ve Granada'ya kiralanan 23 yaşındaki stoper geçen sezon Marsilya'ya geri dönmüştü. 28 maçın 17'sinde 90 dakika forma bulmuştu. Bu yıl süresi azalınca genç yıldız adayı da ayrılma kararı aldı. Marsilya'nın yetenekli savunmacı için kiralama ücreti istememesi de transferin önündeki en büyük engellerden birini kaldırdı. Yönetim, Rıza Çalımbay'a son kararını soracak. Olumlu yanıt alınması halinde kamptan önce Doria'ya resmi imzalar attırılacak. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.